Neler Yeni

Ortadan bir anda kaybolan çocuk kanalını hatırlıyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Buğra Aykaç
Birazcık nostalji yapalım bildiğiniz gibi Yumurcak TV FETÖ'den kapatılmıştı ve onun yerine başka bir çocuk kanalı gelmişti. Adı da Farklı Tv'ydi ve amatör bir kanal olmasına rağmen kaliteli çizgi diziler yayınlıyorlardı mesela Çirkin Ördek Yavrusu,Kika ve Bob,Cramp İkizler gibi çizgi dizileri örnek verebiliriz. Neyse kanalı araştırmaya kalktığımda pek de bilgi bulunmadığını gördüm sizin bu kanal hakkında düşünceleriniz neler?
Lütfen siyasete girmeyin ve kavga etmeyin bunu söyleyeyim bari.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
...
Kanalı hiç hatırlamıyorum. Eğer, "Kita ve Bob" ve "Cramp İkizler" yazmasaydınız. Kanalı tanıyamazdım bile. Hiç kuşkusuz kanalı izlemişim ama sanki o kanal hiç olmamış gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Buğra Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanalı hiç hatırlamıyorum. Eğer, "Kita ve Bob" ve "Cramp İkizler" yazmasaydınız. Kanalı tanıyamazdım bile. Hiç kuşkusuz kanalı izlemişim ama sanki o kanal hiç olmamış gibi.
Kanal hakkında pek bilgi yok o yüzden hatırlayamıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
...
İnternette birazcık araştırınca; Dolandırıcı reklamlar yaptığı için RTÜK tarafından cezalar aldığını gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2017 yılına kadar (o zamana kadar) cezalar aldığı gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Buğra Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette birazcık araştırınca; Dolandırıcı reklamlar yaptığı için RTÜK tarafından cezalar aldığını gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2017 yılına kadar (o zamana kadar) cezalar aldığı gözüküyor.
Önceden çizgi dizi yayınlanıyordu tam bir reklam jeneriği oluşturmuşlardı ki pat diye başka bir yere satıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Buğra Aykaç
Kanal böyle bir kanaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Onur Yücel
Yumurcak tvden de nefret ederdim saçma saçma çizgi diziler yayınlıyolardı yok marsupilami yok caillou hepsi rezaletti.
Carton Network , minikago , jetx mi ne vardı o ve disney bir babadır bizim için.
(disneyin her animasyonunu ve marveli çok sevsem de Atatürk filmi olayından beri boykot ediyorum izlemiyorum eski dostumdur disney :( )

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Buğra Aykaç
Yumurcak tvden de nefret ederdim saçma saçma çizgi diziler yayınlıyolardı yok marsupilami yok caillou hepsi rezaletti.
Carton Network , minikago , jetx mi ne vardı o ve disney bir babadır bizim için.
(disneyin her animasyonunu ve marveli çok sevsem de Atatürk filmi olayından beri boykot ediyorum izlemiyorum eski dostumdur disney :( )
Siz Farklı Tv'yi hatırlıyor musunuz acaba forumdaki kimse hatırlamıyor galiba

Top Bottom