- Reaksiyon skoru
- 2,602
Blackshark v2Cloud 2'yi mi Blackshark V2'yi mi önerirsiniz?
Blackshark v2Cloud 2'yi mi Blackshark V2'yi mi önerirsiniz?
Razer Blackshark V2'yi bilmiyorum ancak Corsair Void elite RGB'den hiç memnun kalmadım ve kardeşime verdim. Normalde bluetooth sıradan bir kulaküstü kulaklık ile şarkı dinlerken Corsair'e geçtiğimde sanki mahalleden bir araba geçerken bagajından vuran bassı dinliyormuşum gibiydi, kulak pedleri epey şişkin ve rahat olsa da içine gömülmüyor ve kulağınızı kulaklığın hoparlöründen çok uzak tutarak hoparlörle kulağınız arasında kocaman bir boşluk oluşturuyor. Bu boşlukta seslerin epey uzaktan gelmesine sebep oluyor. Eğer kulaklığa yanlardan bastırıp hoparlörü kulağınıza yaklaştırırsanız ses diğer kulaklıklarla aynı şekilde geliyor ve bu tasarım bana çok saçma geldi. Aksine kardeşim de o şekilde uzaktan gelmesini beğendi, sanırım tercih meselesi ama tecrübemi iletmiş olayım ona göre karar verin.Corsair Void RGB Elite USB Beyaz CA-9011204-EU 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık 1030 TL ye bunu aldım acaba iade edip razer blackshark mı alsam?
Teşekkür ederim. Bir saat boyunca BlackShark V2'yi almaya çalıştım fakat HepsiBurada telefonuma 1 saat boyunca denememe rağmen kod gönderemedi. Hevesim kaçtı, almayacağım kulaklık.
mikrofona çok çok iyi bir şey istemiyorsan logitech g435 öneririmTeşekkür ederim. Bir saat boyunca BlackShark V2'yi almaya çalıştım fakat HepsiBurada telefonuma 1 saat boyunca denememe rağmen kod gönderemedi. Hevesim kaçtı, almayacağım kulaklık.
Oradan aldım ama ne siparişlerim kısmında gözüküyor, ne de bilgilendirme maili geldi. Siparişlerim kısmı geçici bakımdaymış ama mail neden gelmedi çözemedim.![]()
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bende corsair void elite kullanıyorum memnum değilim sesler kasılmıyor ekolayzer ayarı çok sinir bozucu 7.1 açıyordum formattan sonra açamaz oldum açınca sesler derinden geliyorRazer Blackshark V2'yi bilmiyorum ancak Corsair Void elite RGB'den hiç memnun kalmadım ve kardeşime verdim. Normalde bluetooth sıradan bir kulaküstü kulaklık ile şarkı dinlerken Corsair'e geçtiğimde sanki mahalleden bir araba geçerken bagajından vuran bassı dinliyormuşum gibiydi, kulak pedleri epey şişkin ve rahat olsa da içine gömülmüyor ve kulağınızı kulaklığın hoparlöründen çok uzak tutarak hoparlörle kulağınız arasında kocaman bir boşluk oluşturuyor. Bu boşlukta seslerin epey uzaktan gelmesine sebep oluyor. Eğer kulaklığa yanlardan bastırıp hoparlörü kulağınıza yaklaştırırsanız ses diğer kulaklıklarla aynı şekilde geliyor ve bu tasarım bana çok saçma geldi. Aksine kardeşim de o şekilde uzaktan gelmesini beğendi, sanırım tercih meselesi ama tecrübemi iletmiş olayım ona göre karar verin.
Ses yalıtımı ise ayrıca berbat. Kardeşim sesi hep %80-100 civarlarında kullanarak oyun oynuyor ve kapısını kapatmadıysa 3 oda uzaktan Valorant'ta konuşan herkesi net bir şekilde duyuyor veya hangi silahı kullandığını sesinden anlayabiliyorum. Kapısını kapattığında ise 1 yan odadan rahat bir şekilde duyulabiliyor. Razer'ın deri pedleri eminim yalıtım konusunda ve kulağınıza yapışma konusunda daha iyi iş çıkaracaktır.
Teşekkür ederim kardesim bugun degistrip razeri aldim cok saol verdigin bilgiler icin gercektenRazer Blackshark V2'yi bilmiyorum ancak Corsair Void elite RGB'den hiç memnun kalmadım ve kardeşime verdim. Normalde bluetooth sıradan bir kulaküstü kulaklık ile şarkı dinlerken Corsair'e geçtiğimde sanki mahalleden bir araba geçerken bagajından vuran bassı dinliyormuşum gibiydi, kulak pedleri epey şişkin ve rahat olsa da içine gömülmüyor ve kulağınızı kulaklığın hoparlöründen çok uzak tutarak hoparlörle kulağınız arasında kocaman bir boşluk oluşturuyor. Bu boşlukta seslerin epey uzaktan gelmesine sebep oluyor. Eğer kulaklığa yanlardan bastırıp hoparlörü kulağınıza yaklaştırırsanız ses diğer kulaklıklarla aynı şekilde geliyor ve bu tasarım bana çok saçma geldi. Aksine kardeşim de o şekilde uzaktan gelmesini beğendi, sanırım tercih meselesi ama tecrübemi iletmiş olayım ona göre karar verin.
Ses yalıtımı ise ayrıca berbat. Kardeşim sesi hep %80-100 civarlarında kullanarak oyun oynuyor ve kapısını kapatmadıysa 3 oda uzaktan Valorant'ta konuşan herkesi net bir şekilde duyuyor veya hangi silahı kullandığını sesinden anlayabiliyorum. Kapısını kapattığında ise 1 yan odadan rahat bir şekilde duyulabiliyor. Razer'ın deri pedleri eminim yalıtım konusunda ve kulağınıza yapışma konusunda daha iyi iş çıkaracaktır.