Neler Yeni

Ortalama 300 liraya bilgisayar için Gamepad tavsiyesi

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
Discord
Squarlyx#1441
Bütçe
300
Arkadaşlar bütçem başlıktan da gördüğünüz gibi ortalama 300 lira.
Bu fiyat bandında forumlarda insanların sadece Monster Pusat pro ve Logitech f serisinden bir gamepad önerdiklerini gördüm.
Ben gamepad de görüntüye çok önem veririm ve ne yalan söyleyeyim bu bu iki gamepaddin de görüntüsü -bana göre- rezalet.
300tl fiyatlarında tip olarak hoş bulduğum bir tek Rush markasının Medallist GBT 959 model adına sahip gamepaddi oldu.
Fakat bu gamepaddin internette çok fazla bir incelemesini falan bulamadım genellikle forumlarda bu gamepad hakkında konuşulmuş ve kimse gamepad'i önermeyip tahmin edebileceğiniz gibi monster pusat pro ve logitech f serisinden gamepadler önermiş.
Hatta bu markaya kötü rezil hatta tabiri caizse "merdiven altı" diyenler bile var.
Bende o yüzden başka bir gamepad arayışına çıktım var mıdır bu fiyat bantlarında sade ve şık tasarımlı güzel bir gamepad?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Arkadaşlar bütçem başlıktan da gördüğünüz gibi ortalama 300 lira.
Bu fiyat bandında forumlarda insanların sadece Monster Pusat pro ve Logitech f serisinden bir gamepad önerdiklerini gördüm.
Ben gamepad de görüntüye çok önem veririm ve ne yalan söyleyeyim bu bu iki gamepaddin de görüntüsü -bana göre- rezalet.
300tl fiyatlarında tip olarak hoş bulduğum bir tek Rush markasının Medallist GBT 959 model adına sahip gamepaddi oldu.
Fakat bu gamepaddin internette çok fazla bir incelemesini falan bulamadım genellikle forumlarda bu gamepad hakkında konuşulmuş ve kimse gamepad'i önermeyip tahmin edebileceğiniz gibi monster pusat pro ve logitech f serisinden gamepadler önermiş.
Hatta bu markaya kötü rezil hatta tabiri caizse "merdiven altı" diyenler bile var.
Bende o yüzden başka bir gamepad arayışına çıktım var mıdır bu fiyat bantlarında sade ve şık tasarımlı güzel bir gamepad?
Logitech f710'u önerdiler mi ? fiyatı bu aralar biraz uçtu ama tekrar 330 lara gelince almayı düşünün derim

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
Discord
Squarlyx#1441
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech f710'u önerdiler mi ? fiyatı bu aralar biraz uçtu ama tekrar 330 lara gelince almayı düşünün derim
zaten genel olarak forumlarda sadece f710 ve pusat pro öneriliyor hatta şöyle söyleyeyim ben başka gamepad önerildiğini görmedim.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Logitech f710'u önerdiler mi ?

zaten genel olarak forumlarda sadece f710 ve pusat pro öneriliyor hatta şöyle söyleyeyim ben başka gamepad önerildiğini görmedim.
Bu fiyat bandında en iyi gamepad'ler bunlar. Fazla seçeneğiniz yok maalesef. Bende 2 adet f710 var ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Sorularınız varsa alabilirim

Duzceli.81

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Eren Mutlu
Bu fiyat bandında en iyi gamepad'ler bunlar. Fazla seçeneğiniz yok maalesef. Bende 2 adet f710 var ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Sorularınız varsa alabilirim
Şimdi teknosaya almaya gideceğim yaklaşık 340 TL civarı almaya değer mi sorun olmaz demi

Satashke

80+ Bronze
Gamesir G4 Pro kendim kullanıyorum öneririm fakat fiyatları yükselmiş sanırım. Gümrüksüz bile 400 tl olmuş. Gamesir T4 Pro sipariş edin. Satıcıya da kutunun üzerine 7.5 dolar yazmasını ingilizce olarak mesaj atın. Zaten yapıyorlar da gözden kaçabilir belki. 300 e alabileceğiniz en performanslı gamepad olacaktır.

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Discord
Squarlyx#1441
Gamesir G4 Pro kendim kullanıyorum öneririm fakat fiyatları yükselmiş sanırım. Gümrüksüz bile 400 TL olmuş. Gamesir T4 Pro sipariş edin. Satıcıya da kutunun üzerine 7.5 dolar yazmasını ingilizce olarak mesaj atın. Zaten yapıyorlar da gözden kaçabilir belki. 300 e alabileceğiniz en performanslı gamepad olacaktır.
geç cevap veriyorum bayadır aktif değildim ilk öncelikle üzgünüm onu belirteyim.
7.5 dolar yazdırmaktan kastınızı pek anlayamadım hem enden böyle bir şey yapacağımı hemde ne olduğunu.

Satashke

80+ Bronze
geç cevap veriyorum bayadır aktif değildim ilk öncelikle üzgünüm onu belirteyim.
7.5 dolar yazdırmaktan kastınızı pek anlayamadım hem enden böyle bir şey yapacağımı hemde ne olduğunu.
Yurtdışından gelen bir ürün olduğu için gümrük vergisi falan oluyor. Satıcı kutunun üstüne 7.5 dolar yazarsa max 50 tl veriyorsunuz gümrüğe. 30 dolar da 250 tl ettiğine göre 300 TL ye kapatırsınız T4 Proyu.
- Gümrük parasını ister kargo şubesine gidip ödeyebilirsin ister kutuyu eve getiren kargocuya. Nakit veriliyor yani.

Top Bottom