XD_Justi_XD
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Nereden bulabilirim
odada dostumrafı nedere kullanıcaksınız odada mı banyo tarzı bir yerde mi
oralarda genelikle gündelik hayattaki şeyleri koymalık raflar var ben pc üzerinde raf yaptırmak istiyorum bulabilirsem yapıcamMarangozlrdan, koçtaş gibi yapı marketlerden bulabilirsin.
Kendin de yapabilirsin yeterli ekipmanların varsaNereden bulabilirim
katılıyorum bi tane şarjlı ve bir kaç vida ile yapabilirsin. İstediğin ölçülerde suntalam kestirirsin, 1 plaka ölcülerini geçmemeye dikkat et boşa para verme. malzemen yarı plaka bile tutsa 1 plaka parası vericeksin her türlü ona göre rafı dizayn edersinKendin de yapabilirsin yeterli ekipmanların varsa
Eğer tanıdık esnaf filan varsa kestirmesine de gerek yok ben aldım tanıdıktan 290cm kalın suntayı 3 parça kestim spiral taşıyla hırdavatçıdan da L plastiklerle sunta vidası aldım ters E şeklinde raf yaptım bence biraz el işçiliği olan herkes yapabilir hem de güzel oluyor kendi emeğinkatılıyorum bi tane şarjlı ve bir kaç vida ile yapabilirsin. İstediğin ölçülerde suntalam kestirirsin, 1 plaka ölcülerini geçmemeye dikkat et boşa para verme. malzemen yarı plaka bile tutsa 1 plaka parası vericeksin her türlü ona göre rafı dizayn edersin