Neler Yeni

Ortaokul sınavları bilgi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
2. Dönem sınavları olur
Olmaz yapmaz çünkü ortaokul sınavları herhangi bir devletin yaptığı okula yerleştirme snavlarına etki etmiyor zaten ortaokulda hocalar lisede iyi bir yere yerleşsin diye yüksek puan verildiği biliniyordur büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

O haber eski şuan herhangibi bir aviklama varmı 1 hafta icinde

7. Sınıf öğrencisiyim hocaya sordum bilmiyorum herhangibi bir açıklama olmadı dedi

Knk valla yok olcak bence ziya herşeyi yapar
2. Dönem sınavları olur
Ben bu hükümetin eyy dedikten sonra döndüğünü görmedim ama bilemem burası Türkiye yani hiçbir şey olmasa bile bir şey vardır bir de liselerde sınıflar 30 kişi filan oluyor biz ortaokulda 49 kişiydik herhalde

ÖrdekAbi

80+ Silver
Olmaz yapmaz çünkü ortaokul sınavları herhangi bir devletin yaptığı okula yerleştirme snavlarına etki etmiyor zaten ortaokulda hocalar lisede iyi bir yere yerleşsin diye yüksek puan verildiği biliniyordur büyük ihtimalle
Yani dediğini pek anlamadım sence olurmu dinav

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bende pek ZANNETMİYORUM ama olursa isim bitti şuana kadar ilk dönemden beri hiçbir şey bilmiyorum herşeye cevap anahtarı dan baktım
ben de lisedeyim girdiğim dersler sadece derste var yazılmak için ve bayağı köklü bir lisedeyim ama hocalar insaflıydı çok kolay yapıyolar 1 gün çalışıyorum tüm derslere 1 gün dediğimde her derse 1 2 saat filan

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Bende pek ZANNETMİYORUM ama olursa isim bitti şuana kadar ilk dönemden beri hiçbir şey bilmiyorum herşeye cevap anahtarı dan baktım
Cevap anahtarından bakman kötü olmuş ama ben senin yerinde olsam konu anlatımı vb. Dinlerim ne olur ne olmaz sınav olmasa bile kârına olur

dav1dw22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
David Smith
Arkadaşlar şuan bir açıklama varmı bilen varmı ortaokul sınavları olcakmi olmicakmi olcaksa tarihi nedir bilen varmı aranızda 7 6 5 sınıf için soruyorum 8. Ler için degil
Ortaokullara sınav olmayacak diye biliyorum sadece liselere, ileride açıklama gelmezse olmayacak.

Top Bottom