Ortaokulda Disiplin yersek nolur?

Hocam peki birdaha olursa ne yapmam gerek kavga anında bildiğiniz var mı boyun kilidine alıyorsa veya bodoslama girerse.
Müdürün odasına doğru son hız kaçmak için vaziyet almanı tavsiye ederim . Kavga falan bomboş işler annene falan sövülmediği sürece kavga etme. Olabildiğince uzak dur. Boyun kilidine falan alırsa ve gücün yoksa geçmiş olsun başka bişey diyemiyorum d:

Aileni çağırırlar. Bir daha olursa okuldan atılırsın.

Bende baya gittim ortaokulda bu tarz mevzulardan okuldan atılma falan yok lise olsa olur ortaokulun disiplini falanda boş ama tabi düzelmeye çalış gerek lise için gerek dışar hayatı hele olayları görüyoruz sen birinin başına iş açarsın biri senin başına iş açabilir kavganın sonu yok muhattap olmada öyleleriyle uzak dur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müdürün odasına doğru son hız kaçmak için vaziyet almanı tavsiye ederim . Kavga falan bomboş işler annene falan sövülmediği sürece kavga etme. Olabildiğince uzak dur. Boyun kilidine falan alırsa ve gücün yoksa geçmiş olsun başka bişey diyemiyorum d:
Çivili fenerbahçe kramponu giyenin hiç bi şekilde kaybetme şansı yok

Bende baya gittim ortaokulda bu tarz mevzulardan okuldan atılma falan yok lise olsa olur ortaokulun disiplini falanda boş ama tabi düzelmeye çalış gerek lise için gerek dışar hayatı hele olayları görüyoruz sen birinin başına iş açarsın biri senin başına iş açabilir kavganın sonu yok muhattap olmada öyleleriyle uzak dur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çivili fenerbahçe kramponu giyenin hiç bi şekilde kaybetme şansı yok
Drogba formalı(yazı silik) kürdo gelirse sıkıntı

Kişiye herhangi bir şekilde kalıcı zarar vermediysen atılmazsın geçen sene burdaki okulda birinin kulak zarını patlattılar sorgusuz sualsiz atıldı çocuk

devlet okuluysa sıkıntı yok genelde he diyip geçilecek konular da
özelse biraz müşkül olabilir.

hiç bir şey olmaz kardom bizim ortaokulda birbirine kayan vardı dokunmuyorlardı yani tehdit falan ederlerse salla kardom takma kafana

Geri