Ortaokulda Disiplin yersek nolur?

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlar merhaba bugün ben ilk ders bi çocukla tartıştım konu şu:
Bana sırayı öne çekmemi söylüyor fakat benim uykum olduğundan geri çekiyorum ileri çekse bile bi daha yaptığımda başlatma uykuna diyip beni ayağa kaldırdı bende çek elini falan filan dedim sonra çocukla dövüştük falan çocuk 178 falan ben 165 civarıyım zaten 8. Sınıfız zaten sonra boyun kilidine aldı beni ben o sırada elmacık kemiği tarafımı mermere vurdum şişti sonra çocuğun gözlüğünü alıp kaçtım duvarın kenarına bıraktım ben sonra olay bitti falan öğretmen bizi 2. Ders Müdür Y. yanına götürdü olayı anlattık sonra 2 kağıt verdiler önce okul bilgilerimizi sonra olayı anlatmamızı istediler 2 taraftan da sonra anlattık öğretmen suçlu olduğumuz konuları sordu ha buarada ben çocuktan savunmak için tişörtünü yırttım biraz sonra ben arkadaşımı dinlememem ve tişörtünü yırtmam yazdım diğer eleman suçum yok dedi hoca da emin misin falan dedi oda sabırsız olmam ve gözünü morartmam yazdı sizce ne olur bana?

Arkadaşlar merhaba bugün ben ilk ders bi çocukla tartıştım konu şu:
Bana sırayı öne çekmemi söylüyor fakat benim uykum olduğundan geri çekiyorum ileri çekse bile bi daha yaptığımda başlatma uykuna diyip beni ayağa kaldırdı bende çek elini falan filan dedim sonra çocukla dövüştük falan çocuk 178 falan ben 165 civarıyım zaten 8. Sınıfız zaten sonra boyun kilidine aldı beni ben o sırada elmacık kemiği tarafımı mermere vurdum şişti sonra çocuğun gözlüğünü alıp kaçtım duvarın kenarına bıraktım ben sonra olay bitti falan öğretmen bizi 2. Ders Müdür Y. yanına götürdü olayı anlattık sonra 2 kağıt verdiler önce okul bilgilerimizi sonra olayı anlatmamızı istediler 2 taraftan da sonra anlattık öğretmen suçlu olduğumuz konuları sordu ha buarada ben çocuktan savunmak için tişörtünü yırttım biraz sonra ben arkadaşımı dinlememem ve tişörtünü yırtmam yazdım diğer eleman suçun yok dedi hoca da emin misin falan dedi oda sabırsız olmam ve gözünü morartmam yazdı sizce ne olur bana?
Bişey olmaz diyecemde okuluna göre değişiyor. Çok disiplinli değilse bişey yapmazlar. Bizim arkadaşlar sigara felan yakalatıyordu velisine bile haber gitmiyordu bazen. Dediğim gibi okulunun disiplin seviyesine bağlı bişey.

Bişey olmaz diyecemde okuluna göre değişiyor. Çok disiplinli değilse bişey yapmazlar. Bizim arkadaşlar sigara felan yakalatıyordu velisine bile haber gitmiyordu bazen. Dediğim gibi okulunun disiplin seviyesine bağlı bişey.
Hocam valla müdür yardımcıları annemle yakın disiplini orta seviye falan.

Hocam valla müdür yardımcıları annemle yakın disiplini orta seviye falan.
Bişey olmaz ya max velini çağırırlar siciline işlemez. Annen gelsede korkma max 1 hafta sonra unutur zaten takma kafaya

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
yani kavga eden iki çocuksunuz işte bir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annem takar hocam ya. Bilgisayarı falan yasaklar fena kızar ama bence haklıkişi benim.
annen kızarsa haklı olduğunu ve bunların hepsini kendini savunmak için yaptığını söylersin

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Annem takar hocam ya. Bilgisayarı falan yasaklar fena kızar ama bence haklıkişi benim.
Olur öyle ya çocuksun yaptıkların çabuk unutulur. Fazla takma kafana sonra büyüyünce zamanında niye bu kadar basit şeyleri umursadım diye düşünüyorsun

Olur öyle ya çocuksun yaptıkların çabuk unutulur. Fazla takma kafana sonra büyüyünce zamanında niye bu kadar basit şeyleri umursadım diye düşünüyorsun
Hocam önceden de olaylar oldu falan filan işte o yüzden ama şuan eve gelince neden morardı diyince kapıya çarptım dedim koridorda biri yakalamaya çalışırken arkama bakarken kapıya çarptım dedim eğer müdür falan aramazsa yaşadım. Bu arada okul sonu notlara işler mi.

ben ortaouklda 7 kişiye dalmıştım 7si hastanelik olmuştu 7 gün uzaklaştırma aldım sadece. sicilime falan işlemediler yaşım ufak diye. ortaokulda bişey olmaz merak etmeyin.

Hocam önceden de olaylar oldu falan filan işte o yüzden ama şuan eve gelince neden morardı diyince kapıya çarptım dedim koridorda biri yakalamaya çalışırken arkama bakarken kapıya çarptım dedim eğer müdür falan aramazsa yaşadım. Bu arada okul sonu notlara işler mi.
Notlara işlemez sonuçta sınavları sen çözüp kendin not alıyorsun,sözlüleride dersteki hareketlerine göre veriyorlar nasıl işlesin

Notlara işlemez sonuçta sınavları sen çözüp kendin not alıyorsun,sözlüleride dersteki hareketlerine göre veriyorlar nasıl işlesin
Hocam peki birdaha olursa ne yapmam gerek kavga anında bildiğiniz var mı boyun kilidine alıyorsa veya bodoslama girerse.

Geri