hatırladığım kadarıyla özürsüz devamsızlığı özürlüye kaydırıyorlar sildirme işlemi bu oluyor onun dışında ortaokulda sınıfta kalma olayı oldugunu sanmıyorumAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
8.sınıfım. 11 gün özürsüzüm 8 gün özürlü devamsızlığım var. Şimdi ne olucak ben anlamadım. Sınıfta kalma gibi bir durum var mı? Devamsızlık sildirme gibi bir şey var mı?
Devamsızlık sildiremezsin ama Özürsüzden Özürlüye Geçirtebilirsin.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
8.sınıfım. 11 gün özürsüzüm 8 gün özürlü devamsızlığım var. Şimdi ne olucak ben anlamadım. Sınıfta kalma gibi bir durum var mı? Devamsızlık sildirme gibi bir şey var mı?
8. sınıfta kalma diye bir şey yok sadece göz korkutmak için kalırsın vs diyorlar sene sonunda öğretmenler kurulu geçirmiş gibi gösteriyorlar ama Devamsızlıktan veya notlardan kalma diye bir şey yokAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şuanki eğitim öğretim sisteminde velin varsa kimse seni sınıftabırakmaz.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle