Canbazx 80+ Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 262 Reaksiyon skoru 152 13 Şubat 2022 #1 osmde bekler hariç bütün oyuncularım iyi 85lik . aynı seviyedeki takımlara karşı galibiyet alacağım en iyi taktik-diziliş nedir?
osmde bekler hariç bütün oyuncularım iyi 85lik . aynı seviyedeki takımlara karşı galibiyet alacağım en iyi taktik-diziliş nedir?
stelios 80+ Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 2 29 Mart 2022 #2 Ben her zaman 4-3-3 taktiğiyle oynarım ufak detayları sizlere vereyim, genelde ligimde güçsüz bir takımım ama kafaya oynuyorum bu taktikle isteyen denesin yani Diziliş: 4-3-3 A Oyun Stili: Kanatlar Forvet: Sadece Hücum Orta Saha: Forveti Destekle Defans: Yalnızca Bekler İleri Markaj: Alan Markajı Ofsayt Tuzağı: Hayır Mücadele: Agresif Baskı: Rakibe Yakın Oyna – 70 Stil: Ofansif – 55 Tempo: Yüksek Hızda Paslaşma – 50
Ben her zaman 4-3-3 taktiğiyle oynarım ufak detayları sizlere vereyim, genelde ligimde güçsüz bir takımım ama kafaya oynuyorum bu taktikle isteyen denesin yani Diziliş: 4-3-3 A Oyun Stili: Kanatlar Forvet: Sadece Hücum Orta Saha: Forveti Destekle Defans: Yalnızca Bekler İleri Markaj: Alan Markajı Ofsayt Tuzağı: Hayır Mücadele: Agresif Baskı: Rakibe Yakın Oyna – 70 Stil: Ofansif – 55 Tempo: Yüksek Hızda Paslaşma – 50