OTELDE TEK KİŞİLİK ODADA ARKADAŞIM DA BENLE KALABİLİR Mİ

Reaksiyon skoru
1
Merhaba oteldeyiz odamda 2 yatak var ben kayıtlıyım ama bilekliği çıkarıp kayboldu diyerek yenisini aldım, onu arkadaşıma taksak o da benimle kalabilir mi?

bu konu hakkında çok bilgim yok ama bence fark etmedikleri sürece bi şey olmaz ama kontol ederlerse yada fark ederlerse sıkınıt çıkabilir iyi tatiller

Birincisi tek kişilik odada nasıl 2 yatak oluyor, ikincisi o bileklik çıkarılmıyor kafana göre çıkarılınca da takılmıyor kendininkini çıkarıp arkadaşına istesen bile onda olup sende olmayacak bileklik, e yönetim sana sormayacak mı sende niye bileklik yok diye. Tamamı birbiriyle çelişen konu.

Birincisi tek kişilik odada nasıl 2 yatak oluyor, ikincisi o bileklik çıkarılmıyor kafana göre çıkarılınca da takılmıyor kendininkini çıkarıp arkadaşına istesen bile onda olup sende olmayacak bileklik, e yönetim sana sormayacak mı sende niye bileklik yok diye. Tamamı birbiriyle çelişen konu.
hayır konu sahibi arkadaş kendi bilekligini çıkarmış otelden yeni bileklik istemiş elinde 2 adet bileklik mevcut sanırım.

hayır konu sahibi arkadaş kendi bilekligini çıkarmış otelden yeni bileklik istemiş elinde 2 adet bileklik mevcut sanırım.
Tamam onu diyorum bir tane istemiş elinde takılabilen 1 tane var yani, kendindekini çıkaramıyorsun koparmadan çıkarılsa da geri takılmıyor. Yazımı okursan aslında söyledim bunları.

Enteresan bir konu. Yönetim yakalarsa kapı dışarı yaparlar, riske gerek yok bence.

10 yıllık otelciyim eğer geceni karakolda ifade vererek geçirmek istemiyorsan bu işe bulaşma. Ön büro personelinin de başını yakarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,598
Üyeler
183,143
Son üye
keremipk
Geri