Neler Yeni

otomatik OC yapılır mı?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,247
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar söylüyorum.overclock,işlemciyi veya ekran kartını ne ömrünü kısaltır,nede yakar.benim demek istedigim,bilmiyorsanız overclock yapmayın.
Ya kardeşim durmadan gereksiz OC'dan bahsediyorsun ortada gereksiz bi OC yok ne yaşıyorsun acaba?
Yani ortada gereksiz bi OC olmadan
gereksiz yere overclock yapmayın lütfen.yakmayın güzelim ekran kartını.
falan demen sence de üst düzey saçmalık değil mi?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Siz bilginizin olmadığı konu hakkında konuşmaya utanmıyor musunuz asıl sen bir konu hakkında bilmeden veya anlamadan,konuşmaya utanmıyorsun.ınno3 d ekran kartı stock halde bile ısınan bir ekran kartı.birde bunun oc unu düşünç

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,247
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
adam farkındaysan overclock yapmayı bilmiyor.program üzerinden yapmaya çalışıyor.
Yapmaya çalışmıyor zaten ekran kartı firmasının belirlediği bi overclock ayarı o. Yani sen şimdi INNO3D OC yapmayı bilmiyor falan diyorsun düşünürsen :D

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Ya kardeşim durmadan gereksiz OC'dan bahsediyorsun ortada gereksiz bi OC yok ne yaşıyorsun acaba?
Yani ortada gereksiz bi OC olmadan

falan demen sence de üst düzey saçmalık değil mi?
ınno3d 2060,zaten ısınan bir ekran kartı.donanım arşivi videosuna bakabilirsiniz.76 dereceye kadar çıkıyor.birde bunun oc u var.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@priwchu Daha Power Limit ve voltajın ne olduğunu bilmeden ***** ***** konuşmuşsun burda. Istesen de ekran kartını yakamazsın. Ekran kartının içinde Nvidia tarafından fiziksel olarak konulmuş güç sınırlayıcısı var. Fiziksel ve yazılımsal korumalar var.

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Yapmaya çalışmıyor zaten ekran kartı firmasının belirlediği bi overclock ayarı o. Yani sen şimdi INNO3D OC yapmayı bilmiyor falan diyorsun düşünürsen :D
ınno3d 76 dereceye kadar çıkan bir ekran kartı.bizzat donanım arşivi videosunu çekti.ve bu sıcaklık stock halde çıkıyor.

76 derece sıcak mı ?
evet.

@priwchu Daha Power Limit ve voltajın ne olduğunu bilmeden ***** ***** konuşmuşsun burda. Istesen de ekran kartını yakamazsın. Ekran kartının içinde Nvidia tarafından fiziksel olarak konulmuş güç sınırlayıcısı var. Fiziksel ve yazılımsal korumalar var.
lütfen saygını bozma.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,247
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
-Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın; sizden nefret edecektir.
-Bir bilgenin hatasını düzeltin; size minnettar kalacaktır.
| La Edri.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ınno3d 76 dereceye kadar çıkan bir ekran kartı.bizzat donanım arşivi videosunu çekti.ve bu sıcaklık stock halde çıkıyor.

evet.

lütfen saygını bozma.
Sen burda 30 dakika boyunca saçma sapan insanlara verdiğin bilgilerle saygısızlık yapmışsın zaten. Sana sövesem haklı çıkarım bence hiç saygıdan bahsetme.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
-Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın; sizden nefret edecektir.
-Bir bilgenin hatasını düzeltin; size minnettar kalacaktır.
| La Edri.
evet,dediginiz dogru.ben bir lise ögrencisiyim.hepiniz abim sayılırsınız.ben oc hakkıında çok bir bilgim yok.demek istedigim,gereksiz yere yapmaması.mesela ben vlotaj sınırlamasını vs.bilmiyorum.ögrettiginz için teşekkürler.ama sadece demek istedigim,gereksiz yere,bios dan kafasına göre ayar yapmaması.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,247
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

evet.

lütfen saygını bozma.
Sayın bilgisiz dostum, bu ayarda herhangi bir voltaj artırma bulunmuyor zaten.
Hiçbir sorun olmaz. Bazı firmaların ekran kartına bulunduğu denemelerle oluşturduğu belirli bir Overclock değeri vardır. Ne parça ömrü kısalır ne de karta zarar gelir. Ve, genelde firmalar bu bahsi geçen overclock ayarını voltaj artırmadan, sadece hız aşırtarak yapar. O yüzden ekstra bir ısınma da pek görmezsiniz. Açmanızı da önerebilirim.
Burada da yazdım ama hem bilmeyip hem de öğrenme-okuma gibi bi amacıun bulunmadığı için farkında değilsin. Dolayısıyla ekstra bir sıcaklık artışı olmayacak bunu kafana sokmanı öneririm. Ayrıca 76 derece yüksek bir sıcaklık değeri değil, bunu da sana anlatmak için 7566364736489273 mesaj atmam gerekiyor ise ben pes ediyorum, bilgisizliğinizle kalınız. İyi günler.

Sen burda 30 dakika boyunca saçma sapan insanlara verdiğin bilgilerle saygısızlık yapmışsın zaten. Sana sövesem haklı çıkarım bence hiç saygıdan bahsetme.
Bak şimdi sövüp de banı yeme bana ben ban yiyince dediklerini hatırla :D

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
ben size karşı saygımı bozmuyorum.aynı şekilde bu davarınışı da sizden bekledim.ama siz bunu yapmadınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,978
Üyeler
159,427
Son üye
ahmednabi
Top Bottom