Neler Yeni

Otonomi sepeti sitesinden alışveriş yapan var mi?

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Burdan alışveriş yapmayı planliyorum ama ödeme kısmında iban vermişler dekont'un yüklenmesini istiyorlar felan güvensiz hissettirdi. Müşteri hizmetleri normal bir uygulama bu şu sertifikamız var bu sertifikamız var endişelenmeyin diyor. Bi bilene sorayım dedim. Var mi tecrubeniz bu siteyle?

Ekler

• Screenshot_20231119_123753_Gallery.jpg
    Screenshot_20231119_123753_Gallery.jpg
    338.5 KB · Hit: 976

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Kendi Mail Order sistemi olmayan yerlerden alışveriş yapmayın.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Batuhan
Müşteri hizmetlerininin ppsindeki kadın fotoğrafı bile güven vermiyor. Öyle bir site. 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
alışveriş yaptın mı? sonucu bildirir misin?

Son düzenleme:

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam guvenemedim ki, nasil yapayim. Millet hakli

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fevzi Gönül
Banada bilgi verin alış veriş yampak istiyorum ama güvenemedim

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
Burdan alışveriş yapmayı planliyorum ama ödeme kısmında iban vermişler dekont'un yüklenmesini istiyorlar felan güvensiz hissettirdi. Müşteri hizmetleri normal bir uygulama bu şu sertifikamız var bu sertifikamız var endişelenmeyin diyor. Bi bilene sorayım dedim. Var mi tecrubeniz bu siteyle?
Ben 3000 tl olan ürünü 1200 tl görünce sazan gibi atladım gönderdim eft ile ücretini dekontu da attım ama 3 gündür ne ses var ne soluk yalandan bir müşteri temsilcisi canlı konuşma diye bakıyorum diyor ilgileniyorum diyor telefon numarası cevap vermiyor zaten adamların site de 10 tane ürün var satılık ben kandım siz kanmayın arkadaşlar hayatımda ilk defa dolandirildim umarım son olur 😀😀

tragedy

80+
Ben 3000 TL olan ürünü 1200 TL görünce sazan gibi atladım gönderdim eft ile ücretini dekontu da attım ama 3 gündür ne ses var ne soluk yalandan bir müşteri temsilcisi canlı konuşma diye bakıyorum diyor ilgileniyorum diyor telefon numarası cevap vermiyor zaten adamların site de 10 tane ürün var satılık ben kandım siz kanmayın arkadaşlar hayatımda ilk defa dolandirildim umarım son olur 😀😀
benim de bir köprü var hocam ilgilenirseniz :D

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Hocam belki ses cikar umidi kesmeyin tabi. Ben de aynen o an beynim döndü ama dedim bi size sorayım. Bi haber gelirse hocam guncellerseniz sevinirim.

Eyup6767

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp akkanat
Bende bugün aldım sabah 9 da hala inceleniyor diyor geleceğini umut etmiyorum müşteri temsilcisi desen cevap yok 😅 gelirse yazarım yine almayın 😅😅

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
Hocam belki ses cikar umidi kesmeyin tabi. Ben de aynen o an beynim döndü ama dedim bi size sorayım. Bi haber gelirse hocam guncellerseniz sevinirim.
Instagram sayfasında sizden gelenler diye story atmislar bir tik sevindim inşallah bizim ürün de gelir bizde atarız 😀😀

burakkinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakkinq
Arkadaşlar bende direkt aldim ama ins hepimize gelir ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar sazan gibi direkt atladim almayin dolandirildim sanirim kimse onaylamiyor siparisi

Top Bottom