Honda Civic 2021 model 1.6 lpgli executive alabilirsiniz.Gerek az yakması olsun gerek konforu olsun gerekse piyasası ve az sorun çıkarması olsun gayet iyi bir arabadır.He ama benim için yakıt önemli değil diyorsanız bayiler ile görüşüp benzinli sport+ paketi var lakin o hatcbak kasa ama hızlanması çok iyi o alınabilir.Gene sedan olupda benzinli honda civic 182 beygiri tercih edebilirsiniz.Selamlar biliyorsunuz ki ÖTV muafiyeti sınırı 330.800 TL bende bu fiyat bandında sedan araba bakıyorum sizce alabileceğim en iyi araba hangisidir?
Honda almayı planlıyordum ama bayiler gereksiz pahalı fiyat verdi,şimdilik onu rafa kaldırdım bayiler düzgün bir fiyat verirse alacağız,şimdilik başka arabalara bakıyoruz ama teşekkürlerHonda Civic 2021 model 1.6 lpgli executive alabilirsiniz.Gerek az yakması olsun gerek konforu olsun gerekse piyasası ve az sorun çıkarması olsun gayet iyi bir arabadır.He ama benim için yakıt önemli değil diyorsanız bayiler ile görüşüp benzinli sport+ paketi var lakin o hatcbak kasa ama hızlanması çok iyi o alınabilir.Gene sedan olupda benzinli honda civic 182 beygiri tercih edebilirsiniz.
Ne kadar bir fiyat verdiler size ? en son 20 gün önce arkadaşım 195'e almıştı galiba ve çok memnundu.Honda almayı planlıyordum ama bayiler gereksiz pahalı fiyat verdi,şimdilik onu rafa kaldırdım bayiler düzgün bir fiyat verirse alacağız,şimdilik başka arabalara bakıyoruz ama teşekkürler![]()
Executive olana 200+ fiyat verdiler,Elegance olana 195 verdiler ama o fiyata daha iyileri olduğunu düşündüğüm için tercih etmedim,bayinin fazla verdiğini düşünüyorum o yüzden Executive yerine başka araçlara bakıyorum,başka bayiler Executive modeline daha düşük verirse alacağız muhtemelen.Ne kadar bir fiyat verdiler size ? en son 20 gün önce arkadaşım 195'e almıştı galiba ve çok memnundu.
Bir de şu piyasa bakınca en mantıklı olarak honda civic gözüküyor.Toyota corolla var ama full paketini alamıyorsunuz.Eğerki İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız yani trafiğin bol olduğu honda civic lpgli tercih edebilirsiniz çünkü gerçekten az yakıyor ama İstanbul gibi büyükşehirde ve trafiğin çok olmadığı bir yerdeyseniz benzinliside fena kaçıyorNe kadar bir fiyat verdiler size ? en son 20 gün önce arkadaşım 195'e almıştı galiba ve çok memnundu.
En son 10 bin tl zam geldiği için executive paketini 200 bin üstüne çıkarmışlar ki normal bu elagance paketinide 195'e çekmişler zamlardan dolayı ama sanmıyorum 195'e ve ya daha altına executive bulamayabilirsiniz.Zaten çoğunun elinde (İstanbul için konuşuyorum) araç bile yok denilebilir.Executive olana 200+ fiyat verdiler,Elegance olana 195 verdiler ama o fiyata daha iyileri olduğunu düşündüğüm için tercih etmedim,bayinin fazla verdiğini düşünüyorum o yüzden Executive yerine başka araçlara bakıyorum,başka bayiler Executive modeline daha düşük verirse alacağız muhtemelen.
Kırıkkale gibi küçük bir şehirde yaşıyorum ama hız yapacak yol yokBir de şu piyasa bakınca en mantıklı olarak honda civic gözüküyor.Toyota corolla var ama full paketini alamıyorsunuz.Eğerki İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız yani trafiğin bol olduğu honda civic lpgli tercih edebilirsiniz çünkü gerçekten az yakıyor ama İstanbul gibi büyükşehirde ve trafiğin çok olmadığı bir yerdeyseniz benzinliside fena kaçıyorBulabilirseniz honda civic alın emin olun pişman olmazsınız.Tabii bütçenize uygunsa değilse farklı markaların arabalarıda mevcut tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En son 10 bin TL zam geldiği için executive paketini 200 bin üstüne çıkarmışlar ki normal bu elagance paketinide 195'e çekmişler zamlardan dolayı ama sanmıyorum 195'e ve ya daha altına executive bulamayabilirsiniz.Zaten çoğunun elinde (İstanbul için konuşuyorum) araç bile yok denilebilir.