CTR 2.0 indir test yap.iyi işlemci aldım diye üzülüyorum neden 5600x yok
CTR 2.0 RC3 ile zen 3 desteği geldi.iyi işlemci aldım diye üzülüyorum neden 5600x yok
CTR 2.0 RC3 ile zen 3 desteği geldi.
Rehberi güncelledim bir bak istersen.Alıntıyı görüntüle
bu bilgi doğru ise benimki Platinum mu
eski sürümü buldum içine girebildim ama diagnostic çalıştırmaya izin vermiyor, yeni sürüm uyarısı veriyor.Rehberi güncelledim bir bak istersen.
Valorant Vanguard ve Faceit AC olmamalı sizde. Sonra PC' ye restart atın ve tekrar yükleyip açın.eski sürümü buldum içine girebildim ama diagnostic çalıştırmaya izin vermiyor, yeni sürüm uyarısı veriyor.
R20 diye bir uygulama yükletmeye çalışıyor diagnostic tıklayınca. ctr 2.0 versiyonunda iseValorant Vanguard ve Faceit AC olmamalı sizde. Sonra PC' ye restart atın ve tekrar yükleyip açın.
pardon Cinema 4D R23 yükletmeden açmıyor. dedikleriniz sildim vanguardı felan resrartda attımValorant Vanguard ve Faceit AC olmamalı sizde. Sonra PC' ye restart atın ve tekrar yükleyip açın.
Cinebench R20 indirmeniz lazım CTR 2.0' ın linkte var. RAR olarak inecek. Rar' ın içindeki dosyaları CTR klasörünün içindeki CB20 klasörüne atacaksınız.R20 diye bir uygulama yükletmeye çalışıyor diagnostic tıklayınca. ctr 2.0 versiyonunda ise
tamamdır teşekkürler.Cinebench R20 indirmeniz lazım CTR 2.0' ın linkte var. RAR olarak inecek. Rar' ın içindeki dosyaları CTR klasörünün içindeki CB20 klasörüne atacaksınız.
Bende vanguard var ama çalıştı birde gold iyi mi ?Valorant Vanguard ve Faceit AC olmamalı sizde. Sonra PC' ye restart atın ve tekrar yükleyip açın.