Neler Yeni

Yardım Outemu Blue Tuş Basmama Sorunu!

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Aynı konuyu dünde açıp üflediğimde geçtiğini söyledim. Arkadaşımla minecraft speedrun yapıyoduk bilirsiniz minecraftta koşarken fov yani görüş alanı artıyor. Koştuğum sırada bu görüş alanı gidip gidip gelirken W tuşunun bazı durumlarda basmayı bıraktığını sonra devam ettiğini gördüm. Dedim heralde toz kaçtı bi temizleyeyim klavyeyi. Temizledim bi güzel tuşları yıkadım kuruttum fırçayla bütün tozları aldım falan. Sonra yine aynı sorun baş gösterdi (Bu durumda normalde düzelirdi). Bu sefer acaba toz çıkmadımı diyip "W" tuşuna sertçe üfürmeye başladım. Sonra düzeldi ve aradan 10 dakika geçince aynı sorun baş gösterdi. Tekrar üfledim düzeldi sonra tekrar basmamaya başladı. Tuş üstünde parmağımı kımıldattıkça basmıyor. Acaba tozdan dolayımı yoksa klavyedemi sorun var?

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Aynı konuyu dünde açıp üflediğimde geçtiğini söyledim. Arkadaşımla minecraft speedrun yapıyoduk bilirsiniz minecraftta koşarken fov yani görüş alanı artıyor. Koştuğum sırada bu görüş alanı gidip gidip gelirken W tuşunun bazı durumlarda basmayı bıraktığını sonra devam ettiğini gördüm. Dedim heralde toz kaçtı bi temizleyeyim klavyeyi. Temizledim bi güzel tuşları yıkadım kuruttum fırçayla bütün tozları aldım falan. Sonra yine aynı sorun baş gösterdi (Bu durumda normalde düzelirdi). Bu sefer acaba toz çıkmadımı diyip "W" tuşuna sertçe üfürmeye başladım. Sonra düzeldi ve aradan 10 dakika geçince aynı sorun baş gösterdi. Tekrar üfledim düzeldi sonra tekrar basmamaya başladı. Tuş üstünde parmağımı kımıldattıkça basmıyor. Acaba tozdan dolayımı yoksa klavyedemi sorun var?
içini iyice aç bak sil çok güzel bi şekilde ama kula çöpünü ıslat falan yap yani bişeyler sonra tekrardan dene bu arada oynadıgın server ping limiydi yada sende ping varmıydı bendede oluyodu ama pingten di

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içini iyice aç bak sil çok güzel bi şekilde ama kula çöpünü ıslat falan yap yani bişeyler sonra tekrardan dene bu arada oynadıgın server ping limiydi yada sende ping varmıydı bendede oluyodu ama pingten di
Server derken singleplayerdı arkadaşıma discorddan yayın veriyodum. İçini aç derken vidalardanmı bahsediyosun çünkü klavyenin garantisine daha 1 yıl var şimdi açıpta garantiyi bozmak istemiyorum. Derslerden dolayıda garantiye göndermek istemiyorum klavyeyi yedekte hiç klavyem yok.

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Server derken singleplayerdı arkadaşıma discorddan yayın veriyodum. İçini aç derken vidalardanmı bahsediyosun çünkü klavyenin garantisine daha 1 yıl var şimdi açıpta garantiyi bozmak istemiyorum. Derslerden dolayıda garantiye göndermek istemiyorum klavyeyi yedekte hiç klavyem yok.
10fast finger a gir orda klavyeyi dene yani yaz sonra not defteri aç orda w lüye basılı tut bakalım bı kesılme olacakmı

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aslında Outemu switch ile alakalı bir sorun değil, Gamepower markasını mı kullanıyorsunuz?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
10fast finger a gir orda klavyeyi dene yani yaz sonra not defteri aç orda w lüye basılı tut
Dediğim gibi basmama sorunu var w ye basılı tutarken sorun yok fakat parmağımı w üzerinde kımıldattıkça basmama sorunu baş gösteriyor. Şimdi bunu yapma diceksinizde oyun oynarken bunun farkına bile varmıyor insan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında Outemu switch ile alakalı bir sorun değil, Gamepower markasını mı kullanıyorsunuz?
Ogre RGB evet.

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Dediğim gibi basmama sorunu var w ye basılı tutarken sorun yok fakat parmağımı w üzerinde kımıldattıkça basmama sorunu baş gösteriyor. Şimdi bunu yapma diceksinizde oyun oynarken bunun farkına bile varmıyor insan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ogre RGB evet.
temassızlık olabilir yani de şimdilik kullan yada aldıgın yer sor neden boyle nasıl düzeltebilirim gondermek ıstemıyorum baska klavyem yok diye belki seni yönlendirirler

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
temassızlık olabilir yani de şimdilik kullan yada aldıgın yer sor neden boyle nasıl düzeltebilirim gondermek ıstemıyorum baska klavyem yok diye belki seni yönlendirirler
adeksstore dan aldım yardım edebilirlermi pek zannetmiyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Switch ile alakalı değil. Marka, switchlerin temas ettiği anakartı kalitesiz yapıyor gibi.
Bende de SABER RGB var, aynı durumu yaşadım. Anakartı temizledikten sonra çözüldü.
Artık tozdan mı yoksa başka bir şeyden mi bilemeyeceğim. İçini açıp temizlemeyi deneyin.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Switch ile alakalı değil. Marka, switchlerin temas ettiği anakartı kalitesiz yapıyor gibi.
Bende de SABER RGB var, aynı durumu yaşadım. Anakartı temizledikten sonra çözüldü.
Artık tozdan mı yoksa başka bir şeyden mi bilemeyeceğim. İçini açıp temizlemeyi deneyin.
Garantisi bozulmuyormu peki?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Garantiye gönder

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Garantisi bozulmuyormu peki?
Yaptığımız işlem tuşları çıkarıp, vidaları söküp içini temizlemek.
Garantiye gönderip 1 ay klavyesiz kalmaktan iyidir, deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,816
Üyeler
168,201
Son üye
robbertwilson12
Top Bottom