Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar herkes tutturmuş yok Tomun gözlerinde kamera var yok Angelanın gözlerinde kamera var ben hiçbir şey anlamadım Outfit7 ne yapmış ki herkes gözü kamera, yok kameradan bizi izliyor, yok sesli arama izni var, yok bazen yukarıya kameraya bakıp bizi gözetliyor, bir tane daha saçmalık var Angela bizi taklit ediyor ama kadın Angela ya bizi izliyonmu diye soruyor Angelada evet çocukları izlemeyi seviyorum diyormuş daha neler. Adamlar çocuklara oyun yapmış bunda nasıl tehlike arıyorlar? Yukarıya bakınca kameraya bakıyormuş, alakası yok adamlar karaktere mimik eklemişler o kadar.
Angela 2 indiren Birisininde saat 3 de telefonundan gülme ve homurdanma sesi gelmiş Angelada mesaj geldiğinin sesiymiş bu Angeladan İngilizce mesaj gelmiş Türkçeye çevirince ölmek istiyorsan yanıma gel yazıyormuş.
Adamlar Londrada oyun geliştiriyorlar hiç işleri yok türkiyede gelip adam öldürecekler.
Angela 2 indiren Birisininde saat 3 de telefonundan gülme ve homurdanma sesi gelmiş Angelada mesaj geldiğinin sesiymiş bu Angeladan İngilizce mesaj gelmiş Türkçeye çevirince ölmek istiyorsan yanıma gel yazıyormuş.
Adamlar Londrada oyun geliştiriyorlar hiç işleri yok türkiyede gelip adam öldürecekler.