A Anonim32 80+ Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 159 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim anonim 1 Temmuz 2022 #1 ben dün over the dream aldım ve oynaya tıkladığımda google açılıyor ve bir video başlşıyor arka planda sesi kapatıp çalıtırıyorum açık duruyor 5 saati geçti ama hala 1 kart bile düşmedi illa idle master lazımmı?
ben dün over the dream aldım ve oynaya tıkladığımda google açılıyor ve bir video başlşıyor arka planda sesi kapatıp çalıtırıyorum açık duruyor 5 saati geçti ama hala 1 kart bile düşmedi illa idle master lazımmı?
Mustafa Zahid 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 1,631 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,275 Konum Antalya, Muratpaşa İsim Mustafa Zahid Önder İlgilendiği Kategoriler Her şeye maydanoz olur. Instagram @mustyonder Steam id/mustyonder Discord mustyonder#0007 1 Temmuz 2022 #2 Kapatıp açman lazım, minimum her 5 dakikada 1, o yüzden kart kasacaksanız Idle Master Extended kullanın diyoruz.
Kapatıp açman lazım, minimum her 5 dakikada 1, o yüzden kart kasacaksanız Idle Master Extended kullanın diyoruz.