Overclock hakkında yardım

Reaksiyon skoru
15
Öncelikle merhaba itopyadan şu sistemi aldım
kasa thermaltake markaydı ama kalmamış başka kasa koymuşlar neyse önemli değil baba bu pc geldiğinde overlock yapıyım mı mantıklı olur mu ya da iyi olursa overclok nasıl yapılıyor o konuda beni aydınlatabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba itopyadan şu sistemi aldım
kasa thermaltake markaydı ama kalmamış başka kasa koymuşlar neyse önemli değil baba bu pc geldiğinde overlock yapıyım mı mantıklı olur mu ya da iyi olursa overclok nasıl yapılıyor o konuda beni aydınlatabilir misiniz şimdiden teşekkürler.
dostum overclock öyle bomboş bi sebepten dolayı yapılan bir şey değil ekran kartın işlemciye göre daha yüksek bi seviyedeyse yapman gerekebilir yanlış overclock parçalara zarar verebilir ayrıca yapamassın zaten 12400f yanlış hatırlamıyosam f olan işlemcilerde overclock yapılamıyo

dostum overclock öyle bomboş bi sebepten dolayı yapılan bir şey değil ekran kartın işlemciye göre daha yüksek bi seviyedeyse yapman gerekebilir yanlış overclock parçalara zarar verebilir ayrıca yapamassın zaten 12400f yanlış hatırlamıyosam f olan işlemcilerde overclock yapılamıyo
kanka overclok işlemcilere mi yapılıyo ekran kartına mı

Overclock'u ikisine de yapabilirsiniz, ama gerek yok sistem güçlü zaten.

ben,m arkadaşda farklı sistem var overlcok haliyele stok hali arasında nerdeyse 100fps fark var ama benim sistemle arasında fihat farkıda var ben sistemin bari ondan iyi olmasını isitoyurm
100 fps fark olmaz, belki aşırı işlemci oc yaptıysa cs gibi cpu binen oyunlarda olabilir, düsük ihtimal.

çok iyi bi soğutma lazım overclock için bu işlemci stok fanla bile soğumuyo ne overclocku hocam. ayrıca gayet güçlü bi sistem hiç gerek yok.

bu sistemi önermişti forumdan biri max 2 güne almayı düşünüyordum stoğu bitmiş :/

Geri