hasandikmen0
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
MSI B850 TOMAHAWK MAX anakartım ile Ryzen 5 7500 f işlemcimi overclock yapabilirmiyim neler yaparsam nasıl bir performans artışı olur konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum
ısı spikeı olmuyor mu ya 5 ghzi aştığında? 2K da mı kullanıyon7500F için Curve Optimizer all core -30 ve boost clock +200 MHz kullanıyorum hocam. -20 başla Cinebench R23 testinde hata vermezse -25 -30 deneyebilirsin.
1080P hocam.ısı spikeı olmuyor mu ya 5 ghzi aştığında? 2K da mı kullanıyon
Bende de aynı işlemci ve kart var ama ısı spikeı yaşatıyor bana birde 6000 mhz cl30 da boot etmiyor biosta ramlerin ismini okuyor mu sende?1080P hocam.
İsim olarak hiç dikkat etmedim hocam. Bende tek ram var onu 2. slota takmadığımda 6000 MHz boot etmiyordu 2. slota takınca düzeldi hocam belki yanına bir tane daha alınca sorun yaşarım ama şu anlık iyi.Bende de aynı işlemci ve kart var ama ısı spikeı yaşatıyor bana birde 6000 mhz cl30 da boot etmiyor biosta ramlerin ismini okuyor mu sende?
2 ve 4e takılı 16 16 2 tane ama ben kit olarak değil aynı ramden 2 tane sipariş verdim ramin ismini okumuyor unknown 4800 mhz yazıyor şuan expo 2 açık kullanıyorum çok canımı sıkıyor bu durum adamlara yazdım dönmediler deİsim olarak hiç dikkat etmedim hocam. Bende tek ram var onu 2. slota takmadığımda 6000 MHz boot etmiyordu 2. slota takınca düzeldi hocam belki yanına bir tane daha alınca sorun yaşarım ama şu anlık iyi.
Elle girmeyi denediniz mi hocam ?2 ve 4e takılı 16 16 2 tane ama ben kit olarak değil aynı ramden 2 tane sipariş verdim ramin ismini okumuyor unknown 4800 mhz yazıyor şuan expo 2 açık kullanıyorum çok canımı sıkıyor bu durum adamlara yazdım dönmediler de
Denedim onda da boot etmiyor şimdi adamlar geri dönmüş txt olarak veri ver diye onu atıcam hayırlısıElle girmeyi denediniz mi hocam ?