Overclock nası yapılır

Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar sadece işlemciye mi yoksa ekran kartına da mı overclock yapılır,nasıl yapılır?

Arkadaşlar sadece işlemciye mi yoksa ekran kartına da mı overclock yapılır,nasıl yapılır?
Ramine bile overclock yapabilirsin. Ama modeline kadar inceleyip kısıtlı denemelerle yapmalısın. Soğutmadan emin olmalısın. @RevDeisDou Bu işlerden anlar yanlış bilgi vermek istemem.

Ramine bile overclock yapabilirsin. Ama modeline kadar inceleyip kısıtlı denemelerle yapmalısın. Soğutmadan emin olmalısın. @RevDeisDou Bu işlerden anlar yanlış bilgi vermek istemem.
Ben bu işlerden anlamıyorum peki nasıl yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardn revdeis anlar demişsin grmemişim

Her ikisine de yapabilirsin fakat bilmiyorsan bence yapma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
@RevDeisDou overclock işleriyle haşır neşir olan arkadaş bu. Ama bilmiyorsan boşuna yapma.

Ekran kartı konusunda az çok bilgim var yardımcı olabilirim istersen.
Marka model nedir kartının?

Peki nasıl öğrenebilirim bilenler nası biliyor
Deneyerek görüceksin. Şunu yap bunu yap demek olmayabilir çünkü ekran kartlarımız aynı olsa bile anakartımız farklıdır, işlemcimiz ramimiz farklı olabilir. Bende stabil çalışan şey sen de çalışmayabilir. O yüzden deneyerek yavaş yavaş yapabilirsin.

Siri cevaplıyor;
Nasıl yapıldığını bilmiyorum fakat monitöre dahi overclock yapılabiliyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,584
Üyeler
187,709
Son üye
eHan
Geri