Overclock nasıl yapılır?

Reaksiyon skoru
212
Selamlar işlemcim AMD Ryzen 7 3700X sogutucum ise WRAITH FAN abdullah abi yapmıştı stok fan ile işlemciyi 4.4 e çıkarmak istiyorum anakartım ise MSI MPG X570 GAMİNG PLUS ama nasıl yapacagım hakkında bir fikrim yok yani ne yapacagım bios a mı girecegim yadi bios a girdim oradan ne yapacagım yani hiçbirşey bilmiyorum şuan saat çok geç oldu o yüzden yorumlarınıza yarın bakacagım hemen yazamaz ise kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar işlemcim AMD Ryzen 7 3700X sogutucum ise MSI Core Frozr S işlemciyi 4.4 e çıkarmak istiyorum anakartım ise MSI MPG X570 GAMİNG PLUS ama nasıl yapacagım hakkında bir fikrim yok yani ne yapacagım bios a mı girecegim yadi bios a girdim oradan ne yapacagım yani hiçbirşey bilmiyorum şuan saat çok geç oldu o yüzden yorumlarınıza yarın bakacagım hemen yazamaz ise kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.
aga bilmitorsan hiç girişme burda o işlere 1 2 yazıp okuyop yapılcak iş değil

Selamlar işlemcim AMD Ryzen 7 3700X sogutucum ise MSI Core Frozr S işlemciyi 4.4 e çıkarmak istiyorum anakartım ise MSI MPG X570 GAMİNG PLUS ama nasıl yapacagım hakkında bir fikrim yok yani ne yapacagım bios a mı girecegim yadi bios a girdim oradan ne yapacagım yani hiçbirşey bilmiyorum şuan saat çok geç oldu o yüzden yorumlarınıza yarın bakacagım hemen yazamaz ise kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.
dostum burada profesyoneller yoksa bunun cevabı zor burdan anlatsa bile yapamazsın internette videoları vardır azıcık araştır eğer yoksa tanıdığın ve ya sana yakın olan bir bilgisayarcıdan rica edip yaptırabilirsin tehlikeye atmazsın.

İnternette videolar var voltaj değerini küçük küçük arttırıp deneyebilirsiniz ama hiç bilginiz yoksa girmeyin daha iyi.

Dostum ögrenebilmem için video varmı? Sonuçta kimse annesinin karnında bilerek dogmadı.
bir bakıma haklısın ancak bunu yaparken soğutma power çok önemli ve tehlikeli bir işlemcin şu anda yetiyorsa hiç bulaşma yada illaha yapıcam diyosan yanında profosyonel birisi olsun ben atcağım pc de deneyip bozmuştum eskiydi ama olsun

Geri