OVERCLOCK YAPINCA BİLGİSAYAR görüntü vermiyor bios yardım

Reaksiyon skoru
36
BENDE P5G41T-ML X ANAKART VAR İŞLEMCİM XEON X5460 EKRAN KARTIM GTX 760 DARBOĞAZIM VAR PUBG DE FULL AYARLARDA 720P(MONİTÖR 1280-1024 OLDUĞUNDAN DOLAYI) DE 16 ila 20 fps alıyorum overclock yaptım 26 oldu fakat millet aynı bilgisayar özellikleriyler 40-50 alıyor. ANLAMADIM FORUMA BU İŞLEMCİYİ ALMADAN ÖNCEDEN SORDUM FAKAT UYUMLUDUR DARBOĞAZ OLMAZ DEDİLER. FAKAT anasının nıkahı kadar darboğaz oluyor. RİCA ETSEM arkadaşlar bana kaç voltaj vereceğimi bi yazar mısınız çok minnettar olurum şuanki işlemci frekansı 3.71

1080p monitörün olsa sorun çözülür sanırım. O çözünürlükte ekran kartına yük binmiyor.

Full ayarlarda o özelliklerle 40-50 FPS aldıklarını sanmam ayrıca işlemci overclocku markasına göre yapılmıyor silikon kalitesine göre yapılıyor (stok soğutucun varsa tabii) o yüzden silikon değerini öğren (Bronz-Gümüş-Altın-Platin) ona göre internetten işlemci markanı aratarak videolar izle , forumlarda gezin araştır bilgi edin kendin öyle yap.

O
BENDE P5G41T-ML X ANAKART VAR İŞLEMCİM XEON X5460 EKRAN KARTIM GTX 760 DARBOĞAZIM VAR PUBG DE FULL AYARLARDA 720P(MONİTÖR 1280-1024 OLDUĞUNDAN DOLAYI) DE 16 ila 20 fps alıyorum overclock yaptım 26 oldu fakat millet aynı bilgisayar özellikleriyler 40-50 alıyor. ANLAMADIM FORUMA BU İŞLEMCİYİ ALMADAN ÖNCEDEN SORDUM FAKAT UYUMLUDUR DARBOĞAZ OLMAZ DEDİLER. FAKAT anasının nıkahı kadar darboğaz oluyor. RİCA ETSEM arkadaşlar bana kaç voltaj vereceğimi bi yazar mısınız çok minnettar olurum şuanki işlemci frekansı 3.71
O islemci pubg için yeterli değil. Ayriyaten o ekran kartı ile islemci darbo gaz yapmaz. FPS düşüklüğü sebebi işlemci. Pubg çok değişti i3 işlemciler ile 2 sene önce 60 FPS oynanırken (3.4. nesil) şimdi 25fps. Ayriyaten caps kapatın

Geri