Bilinçsizce yaparsan evet.İyi akşamlar. Oc yapmayı düşünüyorum. En düşük bir ömür azaltma, zararı varmı doğru yapılması durumunda. Teşekkürler
doğru yapılıp bide iyi soğtulursa çok fazla ömrü düşmez ama mutlaka guzel bi soğtucun olsunİyi akşamlar. Oc yapmayı düşünüyorum. En düşük bir ömür azaltma, zararı varmı doğru yapılması durumunda. Teşekkürler
bide gerek yoksa oc yapmanı hiç önermemİyi akşamlar. Oc yapmayı düşünüyorum. En düşük bir ömür azaltma, zararı varmı doğru yapılması durumunda. Teşekkürler
he eğer darboğaz falan varsa yapabilirsinİyi akşamlar. Oc yapmayı düşünüyorum. En düşük bir ömür azaltma, zararı varmı doğru yapılması durumunda. Teşekkürler
Doktor 5 ay ömrü kalır dediciler, ömrü biterciler gelmeden :İyi akşamlar. Oc yapmayı düşünüyorum. En düşük bir ömür azaltma, zararı varmı doğru yapılması durumunda. Teşekkürler
Hocam peki doğru yapılırsa Bi zararı olmaz değilmiDoktor 5 ay ömrü kalır dediciler, ömrü biterciler gelmeden :
*Ömür kısaltmaz*
Bilinçsizec yapılması durumunda bileşenlere zarar verebilir, ve garanti dışı kalabilir olası bir zarara uğrama durumunda.
Donanım arşivi in Bi videosunda gtx 1660 super e pc yaparak gtx 1660ti geçtiğini gördüğümden oc yapmak istedim hocamGüzel bir oc yapılırsa bir zararının olacağını düşünmüyorum daha çok yararlarının olacağını düşünüyorum.
Aksine yararı olur.Hocam peki doğru yapılırsa Bi zararı olmaz değilmi
doğru yapılmazsa sistemi son kullanışın olabilirİyi akşamlar. Oc yapmayı düşünüyorum. En düşük bir ömür azaltma, zararı varmı doğru yapılması durumunda. Teşekkürler
Ne oluyor ki hocam oc yapınca?İsteyerek bile zorla zarar verebilirsiniz , monitör e oc yapma neye yaparsan yap.