yigitupset
80+
Dahası
Nası yaDÜNYANIN EN İYİ OYUNU
Undertale
Nası yaDÜNYANIN EN İYİ OYUNU
Undertale
Dünyanın en iyi oyunu kısmını RDR2 oynadıktan sonra güncelleyeceğinden eminim.Merhabalar. Bugün oynadığım, yada hakkında yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi olduğum oyunlar için tier list yapacağım
Tier list:
DÜNYANIN EN İYİ OYUNU
Undertale
BAŞYAPIT
Reventure
Deltarune
EFSANE
Suicide guy
Suicide guy sleeping deeply
Half life 1
MÜKEMMEL
Half life2
GTA vice city
Papers please
Punch club
HARİKA
Plants versus zombies
Bendy an the ink machine
Slime rancher
Mad father
GTA san andreas
Half life: alyx
CS:1.6
CS:GO
Max payne 2
Max payne 1
GÜZEL
COD4 MW
COD MW2
Stanley parable
Süt almama yardım et
Fear
Vampire fall origins
Dead cells
Brawl Stars
NORMAL
PVZ2
Darkness risess
PUBG
Watch dogs 2
EH İŞTE
GTA5
TLOU2
BAŞARISIZ
watch dogs
Driver 3
KÖTÜ
Fear2
Max payne 3
LOL
Fear3
ÇÖP
Fear online
Watch dogs legion
Witcher 3
DÜNYANIN EN KÖTÜ OYUNU
E.T
evet, benim listem böyle. Sizinki nasıl?
ben oyuncuyum ne kadar zor olduğu beni ilgilendirmez o yapımcıların sorunu Benim için oyunu oyun yapan 3 etmen var (Ve soruyu tam doğru soramamışım teknoloji ne zaman o hale evrilicek demek istemiştim)Oyun grafik demek değildir bir çok etken var sadece grafiğe takılıyorsanız oyunlarda oyanamayın gidin film izleyin ya da resimlere bakın. O kadar kolay değil oyun yapmak optimizasyon ayarlamak. Şuan isteseler film grafiğinde yaparlar ama daha o oyunu kaldıracak bilgisayarlar yok. Undertale güzel oyun ama abartmaya gerek yok.
O seni ilgilendirmez mi Oyun nasıl yapılıyor gram bilgin yok sanırım zor değil imkansız yani öyle bir şey yok unut. Senin dediğin türde oyunu şuan RTX3090 bırak 60 fps vermeyi çalıştıramaz bile. Belki 30 40 yıl sonra dediğin grafiklerde oyunları oynayabiliriz.ben oyuncuyum ne kadar zor olduğu beni ilgilendirmez o yapımcıların sorunu Benim için oyunu oyun yapan 3 etmen var (Ve soruyu tam doğru soramamışım teknoloji ne zaman o hale evrilicek demek istemiştim)
- Görsel Kalite
- Hikaye
- Oynanış
Parasını verip satın alıyorum ve gerisi beni bağlamaz ben oyun yapımcısı değil grafik tasarımcıyım ve evet bilmiyorum nasıl yapıldığını.O seni ilgilendirmez mi Oyun nasıl yapılıyor gram bilgin yok sanırım zor değil imkansız yani öyle bir şey yok unut. Senin dediğin türde oyunu şuan RTX3090 bırak 60 fps vermeyi çalıştıramaz bile. Belki 30 40 yıl sonra dediğin grafiklerde oyunları oynayabiliriz.
Gta Sa Ya İyi Deyipte Gta5 e de Eh İşte Demezsin Yani (Kişisel Görüş)Merhabalar. Bugün oynadığım, yada hakkında yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi olduğum oyunlar için tier list yapacağım
Tier list:
DÜNYANIN EN İYİ OYUNU
Undertale
BAŞYAPIT
Reventure
Deltarune
EFSANE
Suicide guy
Suicide guy sleeping deeply
Half life 1
MÜKEMMEL
Half life2
GTA vice city
Papers please
Punch club
HARİKA
Plants versus zombies
Bendy an the ink machine
Slime rancher
Mad father
GTA san andreas
Half life: alyx
CS:1.6
CS:GO
Max payne 2
Max payne 1
GÜZEL
COD4 MW
COD MW2
Stanley parable
Süt almama yardım et
Fear
Vampire fall origins
Dead cells
Brawl Stars
NORMAL
PVZ2
Darkness risess
PUBG
Watch dogs 2
EH İŞTE
GTA5
TLOU2
BAŞARISIZ
watch dogs
Driver 3
KÖTÜ
Fear2
Max payne 3
LOL
Fear3
ÇÖP
Fear online
Watch dogs legion
Witcher 3
DÜNYANIN EN KÖTÜ OYUNU
E.T
evet, benim listem böyle. Sizinki nasıl?
Bildiğin çok belli paran yeterse satın alırsın az bekle şunun şurasında 30 40 yıl kaldı.Parasını verip satın alıyorum ve gerisi beni bağlamaz ben oyun yapımcısı değil grafik tasarımcıyım ve evet bilmiyorum nasıl yapıldığını.
sana bilmediğimi söyledim ne boş yapıyorsun oyun sektörü benim alanım değil zamanı geldiğinde alırım sen o kafanı rahat tut.Bildiğin çok belli
tm.sana bilmediğimi söyledim ne boş yapıyorsun oyun sektörü benim alanım değil zamanı geldiğinde alırım sen o kafanı rahat tut.
Garip liste sanırım bilgisayarı kaldırmadığı için kötü not vermiş. Olabilir benim de pc bazı oyunları kaldırmıyor mesela cyberpunk ama oynamayı isterdim.Gta Sa Ya İyi Deyipte Gta5 e de Eh İşte Demezsin Yani (Kişisel Görüş)