Fordon Greeman
80+ Bronze
En sevdiğin oyun sıralamasını, "En sevdiğim Oyunlar" şeklinde paylaşırsın, bir oyuna çöp diyerek değil.
BANA GÖRE eh işte denilebilecek bir oyun. BAK BANA GÖREBenim GTA 5 sevdiğimi nereden çıkardın? Ben sevdiğim şeyleri söylemedim ki, bir olgudan gerçeklikten bahsediyorum burada. Hiç sevmesem dahi, Mario çok başarılı oyundur mesela. Tier List demişsiniz dediğiniz listeye ve kimi oyuna çöp, kimi oyuna dünyanın en iyi oyunu diyecek kapasitede görüyorsunuz kendinizi. Yıllardır oyun incelemesi yapıyorum, bir oyuna çöp veya dünyanın en iyi oyunu diyebilmek haddime değil. Kimsenin değil. Aptalca bir eleştiri yaparsanız, ağır geri dönüş aldığınızda abi beni dövdüler demeyeceksiniz hocam. İstediğini sev ne beni ne başkasını ilgilendirmez, ancak saçma sapan görüşlerini gerçek bir olgu gibi paylaşmaya karar verirsen birisi gelir neden yanlış olduğunu ağır dille anlatır. Sen de ancak Yeter! dersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TLOU2'nin hikayesini ben de sevmedim ayrıca. İnanılmaz başarılı bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ancak eleştirmeniz gereken kısım Ellie'nin ilişkisinin oyundaki yeri değil, zira eleştirilecek hiçbir tarafı yok o kısmın. Gayet güzel işlenmiş.
Kendi zevklerimi konuşturduğum yerde Devrim yapan oyun nasıl eh işte diyorsun. Birşeyler kavraması gereken sensinYani ben anlatmam gerekeni anlattım, ne çıkartıyorsan çıkart yazdıklarımdan. Haklı çıkmak için tartışmak yerine bir şeyler öğrenmek için tartışmayı umarım kavrarsınız. Daha fazla yazmama gerek yok.