Jill Valentine
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
detroit gibi miBeyond two souls
detroit gibi miBeyond two souls
10 dakika oynadiğın oyundsn ne anladın ilk adam seni dövünce sinirlenip silmişsindir. Daha önce dövüşmemiş biri olarak ve statları 0 biri olarak, bir adam tarafından dövülünce insanlar fazla sinirleniyor sanki. Ve evet optimizasyon kötüGenelde sabırlı biriyimdir ama yarım saat sabredilecek durumda bile değil. Max 10 dk oynamışımdır.
Baldurs gate 3 deneyin hocam isterseniz değişiklik olabilir sizedeO kadar çok oyun bitirdim ki artık oyun bulamıyorum. Bethesda oyunları gibi kütük olmadığı sürece eski oyunlar da olur. Souls türünü oynayamıyorum.
Bazı bitirdiğim oyunlar:
RDR 2
Call of Duty
Max Payne
Resident Evil
Sniper Elite
Spec ops the line
Starfield
Days Gone
TLOU 1
TLOU 2
Uncharted 4
Titanfall 2
Halo
Tomb Raider
Metro
Farcry
Alan Wake
Wolfenstein
Bright Memory
Battlefield
Mafia 1
Hitman
Robocop
Watch Dogs
Mirrors Edge
GTA
Half Life
Sleeping Dogs
Call of Juarez
Just Cause
Dying Light
Quantum Break
Control
Deathloop
Silent Hill 2
Cocoon
Aragami 2
Spider Man
God of War
Outcore oyna çerez çıtır bi oyun boss fightları cok güzelO kadar çok oyun bitirdim ki artık oyun bulamıyorum. Bethesda oyunları gibi kütük olmadığı sürece eski oyunlar da olur. Souls türünü oynayamıyorum.
Bazı bitirdiğim oyunlar:
RDR 2
Call of Duty
Max Payne
Resident Evil
Sniper Elite
Spec ops the line
Starfield
Days Gone
TLOU 1
TLOU 2
Uncharted 4
Titanfall 2
Halo
Tomb Raider
Metro
Farcry
Alan Wake
Wolfenstein
Bright Memory
Battlefield
Mafia 1
Hitman
Robocop
Watch Dogs
Mirrors Edge
GTA
Half Life
Sleeping Dogs
Call of Juarez
Just Cause
Dying Light
Quantum Break
Control
Deathloop
Silent Hill 2
Cocoon
Aragami 2
Spider Man
God of War
bi ara baya ilerlemiştim telefonda sonra bozulunca birdaha başlamaya üşendimAz hikayeli az similasyon oynarım dersen Stardew valley sabah akşam başından kalkmadan oynayacağın bir oyun.
bi ara metal slug serisini oynuyordum da o da sıktı bi süre sonrabende 90 lı yıllar atari salonu oyunlarına sardım baya 2 yıl kadar speedrun ölmeden bitirme tek jeton bitirme eventleri yaparak dolu dolu 2 sene geçti şu aralar rust oynuyorum
Hocam Hikayeli oyunların babası olan The walking dead serisini daha oynamadınız mı? dehşetül vahşet bir şiddetle öneririm Twd definite series tam paket alıp oynayın. Life is strange seriside oynanıla bilir. road 96da var.bi ara baya ilerlemiştim telefonda sonra bozulunca birdaha başlamaya üşendim![]()
mafia 2 bitirO kadar çok oyun bitirdim ki artık oyun bulamıyorum. Bethesda oyunları gibi kütük olmadığı sürece eski oyunlar da olur. Souls türünü oynayamıyorum.
Bazı bitirdiğim oyunlar:
RDR 2
Call of Duty
Max Payne
Resident Evil
Sniper Elite
Spec ops the line
Starfield
Days Gone
TLOU 1
TLOU 2
Uncharted 4