Neler Yeni

Oyun açınca pcden hafif cızırtı geliyor

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe
Arkadaşlar normalde ses gelmiyor fakat oyun açılınca hafif bir cızıırtı vızıltı gibi tiz bir ses geliyor yani kafamı kasaya yaklaştırmadıkça duymam imkansız gibi bişey oyunu alta alıyorum ses kesiliyor ses nereden geliyor bir türlü çözemedim ekran kartından şüpheleniyorum sistemi daha yeni 1 ay bile olmadı 0 topladım yani bir arıza yapacağını zannetmiyorum bir sorun teşkil eder mi?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar normalde ses gelmiyor fakat oyun açılınca hafif bir cızıırtı vızıltı gibi tiz bir ses geliyor yani kafamı kasaya yaklaştırmadıkça duymam imkansız gibi bişey oyunu alta alıyorum ses kesiliyor ses nereden geliyor bir türlü çözemedim ekran kartından şüpheleniyorum sistemi daha yeni 1 ay bile olmadı 0 topladım yani bir arıza yapacağını zannetmiyorum bir sorun teşkil eder mi?
şüphelenmek yerine kasanızı açın e bi dinleyin derim emin olup yazın

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç
Ekran kartı veya psu nun bobinlerinden gelen coil whine sesi. Her türlü marka modelde başınıza gelebilir

Ekran kartına Undervolt yaparak veya fps sabitleyerek sesi azaltmak mümkün

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe
Ekran kartı veya psu nun bobinlerinden gelen coil whine sesi. Her türlü marka modelde başınıza gelebilir

Ekran kartına Undervolt yaparak veya fps sabitleyerek sesi azaltmak mümkün
hocam %90 psudan geliyor büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani neyden gelirse gelsin endişelenecek bişey yok değil mi

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani neyden gelirse gelsin endişelenecek bişey yok değil mi
Endişelencek bir durum yok. Bilgisayarın ömrüne veya performansa bir etkisi yok ama ses aşırı fazlaysa değişim talep edilebilir.

Ses çok aşırı fazla değilse ne iade ne de değişim yapıyorlar

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe
Endişelencek bir durum yok. Bilgisayarın ömrüne veya performansa bir etkisi yok ama ses aşırı fazlaysa değişim talep edilebilir.

Ses çok aşırı fazla değilse ne iade ne de değişim yapıyorlar
vsync açtım fpsi sabitledim fakat ses gitmedi herhalde ses psudan geliyor şuan gözle görülür performansta sıkıntı yok teşekkürler bilgilendirme için

Top Bottom