Rog’da 3050 var galibaoyun amaçlı laptop aynı bütcede kararsız kaldım
Aynı bütcede sayılırlar çok kararsızım yardımcı olurmusunuz oyun amaçlı kullanacağım teşekkür ederim
rog strix g17 g713 vs monster abra a7 v 115.3
https://ty.gl/ch5l1waltjoyun amaçlı laptop aynı bütcede kararsız kaldım
Aynı bütcede sayılırlar çok kararsızım yardımcı olurmusunuz oyun amaçlı kullanacağım teşekkür ederim
rog strix g17 g713 vs monster abra a7 v 115.3
ürün linklerini atar mısın
Ben pek olumlu yorumlar duymadim 3050ti ekran kartiyla yanlis anlamadiysam ekran kesinlikle 17.3 olmasi gerek oyun icin bence cok cesit olmuyor malesef o boyuttaki laptopta ve fiyat baya artiyor yani oyun ama li dedigim cs go ve pup g güncel oyunlari takip edip oyanayan biri degilimbu fiyata 3060 olanlara yönelin
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela
Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V20.3 15,6" Gaming Laptop, Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle bir dizüstü bilgisayardan beklenen performansın ötesine geçiyor!www.monsternotebook.com.tr
hiçbir şey anlamadımBen pek olumlu yorumlar duymadim 3050ti ekran kartiyla yanlis anlamadiysam ekran kesinlikle 17.3 olmasi gerek oyun icin bence cok cesit olmuyor malesef o boyuttaki laptopta ve fiyat baya artiyor yani oyun ama li dedigim cs go ve pup g güncel oyunlari takip edip oyanayan biri degilim
hiçbir şey anlamadım
Oyun amaçlı mı yoksa iş veya eğitim amaçlı mı laptop alıyorsunuz ?Hem is hem oyun ikisi bi arada ama oyun güncel oyunlari takip eden biri degilim yani cs oynuyorum 20 yildirarada i pub g bu kadar
Tabii ki Rog nerdeyse aralarında donanımsal özellik farkı yok ve soruyorsun Mosnter çöp çöp.
Demi kimse fazala önermiOr monsteri bnde süphelendim o laptoptan birazTabii ki Rog nerdeyse aralarında donanımsal özellik farkı yok ve soruyorsun Mosnter çöp çöp.
Hocam bence daha iyi bir performans içinMesaj otomatik birleştirildi:
Demi kimse fazala önermiOr monsteri bnde süphelendim o laptoptan biraz
türkçe meali ne zaman gelecek.Ben pek olumlu yorumlar duymadim 3050ti ekran kartiyla yanlis anlamadiysam ekran kesinlikle 17.3 olmasi gerek oyun icin bence cok cesit olmuyor malesef o boyuttaki laptopta ve fiyat baya artiyor yani oyun ama li dedigim cs go ve pup g güncel oyunlari takip edip oyanayan biri degilim