Çözüldü✓ Oyun arka planda açık iken yt de video izliyince pc takılı kalıyor

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
bu konuyu akşam saatlerinde açmıştım tekrar açıyorum.

oyun arkaplanda açık iken yt de video izliyince pc donuyor fare klavye oynamıyor en az 15 - 25 tahminen bu sürede kendine geliyor pc ya kendini yeniden başlatıyor yada direkt oyunu kapatıyor ve kendine geliyor daha önce böyle olmuyordu bu sorun yeni başladı sürekli oluyor böyle

Görev yöneticisi veya afterburner gibi programlar ile ram tüketiminizi anlık olarak görüntüleyebilirsiniz raminiz eğer yetersiz geliyorsa ki yüksek ihtimalle ram ile alaklı yaşadığınız durum ram yükselterek sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum , alternatif olarak kullandığınız tarayıcıyı değiştirerek chrome yerine farklı bir tarayıcı kullanarak bu durumu bir miktar belki iyileştirebilirsiniz chrome diğer tarayıcılardan nispeten daha fazla ram de yer kaplayacak şekilde çalışıyor...
görev yöneticisinden baktım 9gb ye kadar çıkıyor galiba yükselticeğim

oyun arkaplanda açık iken yt de video izliyince pc donuyor fare klavye oynamıyor en az 15 - 25 tahminen bu sürede kendine geliyor pc ya kendini yeniden başlatıyor yada direkt oyunu kapatıyor ve kendine geliyor daha önce böyle olmuyordu bu sorun yeni başladı sürekli oluyor böyle
Patronum bana aynı anda iki işi yükleyince bende takılı kalıyorum reis cokta sey yapma( belki ram kullanımı çok yüksek oluyordur kontrol et görev yöneticisinden)

Yeni olmaya başladıysa birilerine bilgisayarından Coin kazdırıyor olabilirsin. Son yüklediğin uygulamaları veya dosyaları gözden geçir.
şüphelerim var en son abime emanet etmiştim yüklü olan oyunları oyna demiştim gitmiş bilinmeyen sitelerden oyun yüklemeye çalışmış ama oyunu yükliyememiş neyseki virüs taraması yaptım sonuç: temiz

Valla korsan oyun indirdiğim zamanlar bendede bilgisayar takılıp donuyodu bilgisayari sifirlayinca bı daha donmadi öyle bidahada yüklemedim korsan bı Windows r yapıp oraya MRT yazın tam tarama yapın belki bişey çıkar ben direkt sıfırlamistim

Valla korsan oyun indirdiğim zamanlar bendede bilgisayar takılıp donuyodu bilgisayari sifirlayinca bı daha donmadi öyle bidahada yüklemedim korsan bı Windows r yapıp oraya MRT yazın tam tarama yapın belki bişey çıkar ben direkt sıfırlamistim
en iyisi format uğraştıracak ama olsun bu sorunu sürekli yaşamaktansa 0 dan tekrar başlarım dahi

olayı çözdüm şimdi farkına vardım ram kulanımını baya yüksek, galiba yeni ram alacağım yada ram kulanımını bi şekilde kısacağım

Ben de de bu sorun vardı arka planda oyun açıkken video izleyince ekran donuyordu oyun oynadığım sırada küçük ekrana alıp izleyince siyah ekran oluyordu pc donuyordu web sitesinde bozulmalar oluyordu ben sorunu win10 geçerek çözdüm 7500f 4070s 32gb rame sahibim

Ben de de bu sorun vardı arka planda oyun açıkken video izleyince ekran donuyordu oyun oynadığım sırada küçük ekrana alıp izleyince siyah ekran oluyordu pc donuyordu web sitesinde bozulmalar oluyordu ben sorunu win10 geçerek çözdüm 7500f 4070s 32gb rame sahibim
sorunu çözdüm kısmen ram ler yetersiz geliyormuş çünkü bir yanda antivirüs programı var fazla ram yiyor chrome zaten halay çekiyor bende ram almayı düşünüyorum ama gereksiz bence sadece ram kullanımını azalta bilirsem rahatlarım 16gb ram takılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,789
Üyeler
184,685
Son üye
RacingMotorF
Geri