furkanbzar
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Oyun boyle gozukuyor ama girmiyo bi turlu yardimci olabilecek var mi
Oyun nasıl gözüküyor bizde görürsek belki yardımcı oluruz peygamber değilizdeOyun boyle gozukuyor ama girmiyo bi turlu yardimci olabilecek var mi
Resim yok bu oyun gözükmüyor demek mi ?Oyun boyle gozukuyor ama girmiyo bi turlu yardimci olabilecek var mi
oyun sadece kendisine gözüküyorResim yok bu oyun gözükmüyor demek mi ?
hocam goruntuyu sectim yuklememisim duzelttim ama fps yukselmiyor sistemi yeni topldim cs giriyorum fps 20 30oyun sadece kendisine gözüküyor
Monitör kablosunu ana karta değil ekran kartına tak.hocam goruntuyu sectim yuklememisim duzelttim ama fps yukselmiyor sistemi yeni topldim cs giriyorum fps 20 30
O nasi oluyo hocsmMonitör kablosunu ana karta değil ekran kartına tak.
Displayport hdmi kablosu varMonitör kablosunu ana karta değil ekran kartına tak.
Ana karta taktığın için görüntüyü işlemciden alıyorsun ana karta takmak yerine ekran kartına tak 30 fps almanın sebebi o.O nasi oluyo hocsm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Displayport hdmi kablosu var
Nasil takicamAna karta taktığın için görüntüyü işlemciden alıyorsun ana karta takmak yerine ekran kartına tak 30 fps almanın sebebi o.
Hocam zaten bagli gozukuyorAna karta taktığın için görüntüyü işlemciden alıyorsun ana karta takmak yerine ekran kartına tak 30 fps almanın sebebi o.
Duzelttim hocam graphicsde sorun var sanirimAna karta taktığın için görüntüyü işlemciden alıyorsun ana karta takmak yerine ekran kartına tak 30 fps almanın sebebi o.
Ekran kartı sürücüsünü kursana işlemcinin grafik birimiyle oyun oynuyorsunHocam zaten bagli gozukuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Duzelttim hocam graphicsde sorun var sanirim