Rx 570 sistem kasıyor

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
458
selamlar arkadaşımda rx 570 4 gb ryzen 3 1200 ve DDR 4 2 x 8 2400 16 rem var ama bazen bılgısayar açılısında ekran gelmiyor ve remleri oynatınca falan düzeliyor ve rama 16 olmasına rağmen 8 gozukuyor 8.1 de donaıma ayrılmış gözüküyor ve pubgde falan dusuk ayarda bile kasıyor ve bılgısayar masaustunde bile bazen donuyor
1770138387901.webp

Slot bozuk veya belleğin sarı uçları oksitlenmiş silgiyle silip geri tak.

selamlar arkadaşımda rx 570 4 gb ryzen 3 1200 ve DDR 4 2 x 8 2400 16 rem var ama bazen bılgısayar açılısında ekran gelmiyor ve remleri oynatınca falan düzeliyor ve rama 16 olmasına rağmen 8 gozukuyor 8.1 de donaıma ayrılmış gözüküyor ve pubgde falan dusuk ayarda bile kasıyor ve bılgısayar masaustunde bile bazen donuyorAlıntıyı görüntüle
dostum anakartında sorun var gibi veya işletim sisteminde ki onlarda sorun olmasa ryzen 3 1200 çok giriş seviyesi bir işlemci bazen rx 570 i beslemeyebilir

format falan attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kolonya ile sildim
o zaman geriye anaakrtında sorun olduğu anlaşılıyor gibi tam emin olamadım kendim görmeden de bişey diyemem yani bence satıp elinden çıkar tekrar topla

selamlar arkadaşımda rx 570 4 gb ryzen 3 1200 ve DDR 4 2 x 8 2400 16 rem var ama bazen bılgısayar açılısında ekran gelmiyor ve remleri oynatınca falan düzeliyor ve rama 16 olmasına rağmen 8 gozukuyor 8.1 de donaıma ayrılmış gözüküyor ve pubgde falan dusuk ayarda bile kasıyor ve bılgısayar masaustunde bile bazen donuyorAlıntıyı görüntüle
sorun büyük ihtimalle ram slotundan tek slot devam et diyeceğim performans nasıl olur bilmem

o zaman geriye anaakrtında sorun olduğu anlaşılıyor gibi tam emin olamadım kendim görmeden de bişey diyemem yani bence satıp elinden çıkar tekrar topla
böyle kimse almazki bende 7800x 3d 9070xt var zaten

Temizleyip bakımını yapmalısın. İşlemcide macun kalmamış. 150tl satılan claws macun iş yapar. Bunları yaptıktan sonra denersin yine sorun yaşarsan duruma göre artık ya sokette sıkıntı olabilir ya da ram bozuk olabilir. Tek tek denedin mi ramları ?

Temizleyip bakımını yapmalısın. İşlemcide macun kalmamış. 150tl satılan claws macun iş yapar. Bunları yaptıktan sonra denersin yine sorun yaşarsan duruma göre artık ya sokette sıkıntı olabilir ya da ram bozuk olabilir. Tek tek denedin mi ramları ?
fanlar böyledi temizledim cs valoda falan sıkıntı yok arada drop giriyor sadece ama genel masaüstündede drop giriyor pubsgde dusuk ayar 70 fps falan bazen donuypr pc 1336da pubg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek tek denedim bi açılıyor bi açılmıyor tek tekde

Ekler

• 1770139211369.webp
    1770139211369.webp
    29.7 KB · Hit: 6
Geri