Yorum yapanların çoğu hayatın da mmorpg oynamamış belli ki, oynadığını iddia ediyorsa da etmesin: mmorpg gibi oyunlar yıllar süren zevklerdir ve belli süre sonra tad vermemeye başlar zevk alınmış, para yenmiş ve keyif bitmiştir bu nokta da bir hiç uğruna yıllarca oynamış gibi hissetmek sadece köle sistemini destekleyen bir absürtlüktür, Firma zarar etmesin diye böyle bir önlem alıyorsa o firmanın her oyunu yıkılmaya mahkumdur konu sahibinin de oyunu falan olduğunu düşünmüyorum açmış veya açacak bir metin2 pvp büyük ihtimalle nasıl engellerim diye fikir danışıyor (Başka bir oyun geliştirdiğinizi iddia ediyorsanız şuraya küçük bir kod demeci bırakın ki biz size inanalım.)
başka türlü bir oyun geliştirici, ekip lideri veya v.b. şahıslar gelip burada danışmaz bunu zaten, kitlesel oyunlar kitlesel düzeyde ki ekiplerden çıkar valorant ayrı bir dünyadır örneklenmesi bile saçma he valorant neden getirmiyor derseniz onlar da para için getirmiyor oyun ömrü uzasın diye değil cs:go'da yıllardır pazar sistemi var useri düşmüyor gaben para sevmiyor mu? seviyor tek fark şu gaben satıştan da para kazanıyor uzun lafın kısası ben kazanayım ama bana yıllarca para kazandıran oyuncu oynayacak vakit bulamadığın da artık zevkleri değiştiğin de iki item satıp cebine harçlık çıkaramasın tabi olur neden olmasın
biri oradan atlamış yok Türk'ler macro çıkarmış falan filan bunların çoğu Türk'lere falan ait değil o kadar item satılmasa o oyun çoktan ölmüştü oynayan oynuyor sıkılan satıyor alan memnun veren memnun uzun lafın kısası fikir çok ama gerek yok oyuncuları sömürmek tamamen bir rezalettir.