mehmet çavuş38
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Grafik ayarların ne durumda ? İşlemcini de öğrenebilir miyiz ?
,Grafik ayarların ne durumda ? İşlemcini de öğrenebilir miyiz ?
Dlss ayarlarınla oynamalısın. Bu ayarı açınca kullanım düşebiliyor. Tam kapatmak istemezsen kullanıma göre ayarlayabilirsin.oyun ayalarım yüksekte dlss felan her şey aktif işlemcim ryzen 7 5700x
kapatıım bu seferde fps aşırı düştü dengeliye alıncada aynı fsr gibi farklı secenekte kullandım ama nafile işe yaramadı oyunun optimizasyonu mükemmel diyolar ama bende sıkıntılı anlamadım ve sadece bu oyunda yapıyoDlss ayarlarınla oynamalısın. Bu ayarı açınca kullanım düşebiliyor. Tam kapatmak istemezsen kullanıma göre ayarlayabilirsin.
Grafiklerle dengeleyebilirsin. Biraz düşürüp DLSS arttırabilirsin. Deneme yanılmayla hallolur. Oyun yeni çıktı ya. Bence ilerleyen zamanlarda optimizasyonda iyileştirme yapabilirler.kapatıım bu seferde fps aşırı düştü dengeliye alıncada aynı fsr gibi farklı secenekte kullandım ama nafile işe yaramadı oyunun optimizasyonu mükemmel diyolar ama bende sıkıntılı anlamadım ve sadece bu oyunda yapıyo
GPU düştüğü anlar, NPC sayılarının arttığı anlarda oluyorsa oluyor ise CPU yüzünden sorun yaşıyorsundur. PBO açık mı?