Neler Yeni

Oyun İndi̇rme Hakkinda Bi̇lgi̇ Ve Oyun Önerisi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben indiricen dediğim zaman zamanında bana öyle denmişti ömür azaltmıyorsa daha iyi
Bir oyun veya bir dosya neden ve nasıl bir bilgisayarın ömrünü azaltsın.
Virüs olmadığına dikkat edin yeter.

KreXieG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kayra Orhan
Yanlış Bilgilendirme, Korsan Oyun PC Ömrünü Azaltmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 Yıldır Torrent Kullanıyorum, Herhangi Bir Sıkıntı Yaşamadım. Sadece Parama Değecek Veya Paramın Yettiği Oyunları Alıyorum. Misal RDR2.

Torrent PC Ömrünü Kısaltır Diyen Arkadaşlar Neye Dayanarak Söylüyor Acaba , Kanıtlarlarsa Sevinirim.
kardeşim nesi yanlış bilgilendirme adam haklı adamlar 500 liralık oyunu neden bedavaya veriyor cevap verirmisin?
sitede reklamlar var deme bu reklamlar 500 liranın 100 lirasını bile karşılayamaz.
ayrıca asıl senin verdiğin bilgi yanlış korsan oyun adı üstünde KORSAN nasıl zararlı değil dersin
emek hırsızlığına bir şey demek bile istemiyorum
ben 2-3 ay önce korsan indiriyordum ama artık tüm oyunlarımı satın alıyorum(50 lira biriktirmek çokmu zor be kardeşim?)

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
kardeşim nesi yanlış bilgilendirme adam haklı adamlar 500 liralık oyunu neden bedavaya veriyor cevap verirmisin?
sitede reklamlar var deme bu reklamlar 500 liranın 100 lirasını bile karşılayamaz.
ayrıca asıl senin verdiğin bilgi yanlış korsan oyun adı üstünde KORSAN nasıl zararlı değil dersin
ben 2-3 ay önce korsan indiriyordum ama artık tüm oyunlarımı satın alıyorum(50 lira biriktirmek çokmu zor be kardeşim?)
emek hırsızlığı okey hocamda, pc nin ömrünü azaltmaz, zararlıdır diye söylenemez. her crackli oyun antivirüsü kapat demez virüssüz gayet sağlıklı birsürü korsan crakli oyun vardır.

KreXieG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kayra Orhan
torrent virüslü değildir ama indirilen şeye dikkat edilmeli çünkü torrent indirince alışıyorsun yine indiriyorsun bu böyle devam ediyor virüs en az birisinde vardır

lydran

80+
torrent virüslü değildir ama indirilen şeye dikkat edilmeli çünkü torrent indirince alışıyorsun yine indiriyorsun bu böyle devam ediyor virüs en az birisinde vardır
Kanıt Yok Bir Şey Yok , Mesajlarımın Tamamını Okuma Yok ,
Mantıklı Argumanlar Sunmadan Cevap Yazmayın Lütfen. Tutturmuşsunuz Bir Bedava Türküsü. Yukardaki Mesajlarıma Bak Bakalım Emek Hırsızlığı Konusunda Ne Yazmışım.

Ayrıca Benim Ne yaptığım Kimseyi İlgilendirmez, 50 TL Biriktirmek Zor Var Mı Diyeceğin ?

Steam Kütüphanemi Bilmeden Atıp Tutmayın. Ben Crack İndirdiğim Ve Sonrasında Sevip Bitirdiğim Oyunları İndirimde Destek Olsun Diye alıyorum.
Yetmiyor Yüksek Bütçeli Ve Kaliteli Oyunları da Crack İndirmemeye Dikkat Ediyorum, Hep Satın Almaya Çalışıyorum. (Bunun İçin Her Hafta CS kasası düşürüyorum lan ben)

1665547881907.png

Daha 2-3 Ay Öncesine kadar Korsan İndirdiğinizi Yazmışsınız. 2-3 Ay Önce Korsan Kul Hakkıydı da Şimdi Değil Mi ?

Virüs Konusunda da Saçma Sapan Siteler Kullanıp Virüslü Ühüüü Diye Ağlıyorsunuz. Virüsten Korkuyorsan İnternetten Hiçbir şey İndirmemen lazım, İnternette Walpaper İndirirken Bile Virüs Riski var.

Ha Ayrıca İnternetten Film Ve Dizi İzliyor, İndiriyorsunuzdur Herhalde. Bu Siteler Niye Bedavaya Veriyor ? Bunlar Korsan Değil mi ? Sizin Argumanınızla Bu Sitelerden Film İndirdiğinizde Virüs Bulaşması gerekmez mi ?

KreXieG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kayra Orhan
Kanıt Yok Bir Şey Yok , Mesajlarımın Tamamını Okuma Yok ,
Mantıklı Argumanlar Sunmadan Cevap Yazmayın Lütfen. Tutturmuşsunuz Bir Bedava Türküsü. Yukardaki Mesajlarıma Bak Bakalım Emek Hırsızlığı Konusunda Ne Yazmışım.

Ayrıca Benim Ne yaptığım Kimseyi İlgilendirmez, 50 TL Biriktirmek Zor Var Mı Diyeceğin ?

Steam Kütüphanemi Bilmeden Atıp Tutmayın. Ben Crack İndirdiğim Ve Sonrasında Sevip Bitirdiğim Oyunları İndirimde Destek Olsun Diye alıyorum.
Yetmiyor Yüksek Bütçeli Ve Kaliteli Oyunları da Crack İndirmemeye Dikkat Ediyorum, Hep Satın Almaya Çalışıyorum. (Bunun İçin Her Hafta CS kasası düşürüyorum lan ben)

Alıntıyı görüntüle

Daha 2-3 Ay Öncesine kadar Korsan İndirdiğinizi Yazmışsınız. 2-3 Ay Önce Korsan Kul Hakkıydı da Şimdi Değil Mi ?

Virüs Konusunda da Saçma Sapan Siteler Kullanıp Virüslü Ühüüü Diye Ağlıyorsunuz. Virüsten Korkuyorsan İnternetten Hiçbir şey İndirmemen lazım, İnternette Walpaper İndirirken Bile Virüs Riski var.

Ha Ayrıca İnternetten Film Ve Dizi İzliyor, İndiriyorsunuzdur Herhalde. Bu Siteler Niye Bedavaya Veriyor ? Bunlar Korsan Değil mi ? Sizin Argumanınızla Bu Sitelerden Film İndirdiğinizde Virüs Bulaşması gerekmez mi ?
eski bilgisayarda korsan indiriyodum yeniye geçince bıraktım oda korsana sarmasın diye dedim

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Merhabalar, Yeni bir sistem yaptım ve sıra geldi oyun indirme kısmına. Benim şöyle birkaç sorum olacak;
1- Eskiden torrent vb. sitelerden oyun indirirdik şuan mantıklı mı yoksa steam gibi bir yerden mi almak gerek?
2- İş yerinde indirip oyunları eve götürüp kurmak istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemek gerekli? Steam üzerinden böyle bir şey oluyor mu?
3- Oyun önerisi alabilirim. Şuan gözüme hitap eden RDR2 tarzı oyunlar.
oyunlar tek kişilikse torrent crack mantıklı bilgisayarına da zarar vermez kafan rahat olsun yıllardır paramın yetmediği yerde korsan kullanıyorum şimdi korsan karşıtları üşüşür konuya çok takma onları
ama paran varsa da gidip korsan alma

Kendi ağzınla diyorsun virüs diye ve işin içine kul hakkıda giriyor
kanka torrentin nesi zarar vermiş bi anlatsana
eğer doğru dosyayı indirirsen hiç bir şey olmaz tek dikkat etmen gereken içinde virüs olup olmaması

TİTAN.

80+ Platinum
oyunlar tek kişilikse torrent crack mantıklı bilgisayarına da zarar vermez kafan rahat olsun yıllardır paramın yetmediği yerde korsan kullanıyorum şimdi korsan karşıtları üşüşür konuya çok takma onları
ama paran varsa da gidip korsan alma

kanka torrentin nesi zarar vermiş bi anlatsana
eğer doğru dosyayı indirirsen hiç bir şey olmaz tek dikkat etmen gereken içinde virüs olup olmaması
Aga konuyu diriltip diriltip durmasanız 14 gün olmuş tamam kanka zararsız

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy