Kanıt Yok Bir Şey Yok , Mesajlarımın Tamamını Okuma Yok ,
Mantıklı Argumanlar Sunmadan Cevap Yazmayın Lütfen. Tutturmuşsunuz Bir Bedava Türküsü. Yukardaki Mesajlarıma Bak Bakalım Emek Hırsızlığı Konusunda Ne Yazmışım.
Ayrıca Benim Ne yaptığım Kimseyi İlgilendirmez, 50 TL Biriktirmek Zor Var Mı Diyeceğin ?
Steam Kütüphanemi Bilmeden Atıp Tutmayın. Ben Crack İndirdiğim Ve Sonrasında Sevip Bitirdiğim Oyunları İndirimde Destek Olsun Diye alıyorum.
Yetmiyor Yüksek Bütçeli Ve Kaliteli Oyunları da Crack İndirmemeye Dikkat Ediyorum, Hep Satın Almaya Çalışıyorum. (Bunun İçin Her Hafta CS kasası düşürüyorum lan ben)
Alıntıyı görüntüle
Daha 2-3 Ay Öncesine kadar Korsan İndirdiğinizi Yazmışsınız. 2-3 Ay Önce Korsan Kul Hakkıydı da Şimdi Değil Mi ?
Virüs Konusunda da Saçma Sapan Siteler Kullanıp Virüslü Ühüüü Diye Ağlıyorsunuz. Virüsten Korkuyorsan İnternetten Hiçbir şey İndirmemen lazım, İnternette Walpaper İndirirken Bile Virüs Riski var.
Ha Ayrıca İnternetten Film Ve Dizi İzliyor, İndiriyorsunuzdur Herhalde. Bu Siteler Niye Bedavaya Veriyor ? Bunlar Korsan Değil mi ? Sizin Argumanınızla Bu Sitelerden Film İndirdiğinizde Virüs Bulaşması gerekmez mi ?