Hangi modelini aldın? Modelden modele değişiklik gösteriyorlar çünkü.Bugün Vatandan oyun için 1 TB Seagate HDD aldım. Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ? Kullananlar varsa memnun mu, değillerse neden memnun değiller söyler misiniz?
WD Blue daha iyi ama sorun yaşayacağınızı zannetmem teknoloji şans işi yaniHa pardon Barracuda modelini aldım.
Ömrü kısaydı o modelin diye biliyorum. Yine de zamanında 1 sene kadar kullandım iyiydi.Ha pardon Barracuda modelini aldım.
WD Blue daha iyi ama sorun yaşayacağınızı zannetmem teknoloji şans işi yani
Peki çok ses çıkarır mı ?Ömrü kısaydı o modelin diye biliyorum. Yine de zamanında 1 sene kadar kullandım iyiydi.
O modelin eski versiyonunu kullanıyorum ses sorunu yaşamıyorum.Peki çok ses çıkarır mı ?
Yenisinde de yoktur herhalde. Tamamdır teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için. Yanlış bir seçim yapmadığımı düşünüyorumO modelin eski versiyonunu kullanıyorum ses sorunu yaşamıyorum.
Bugün Vatandan oyun için 1 TB Seagate HDD aldım. Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ? Kullananlar varsa memnun mu, değillerse neden memnun değiller söyler misiniz?
Bende aynısını kullanıyorum sıkıntı yokHa pardon Barracuda modelini aldım.