Bilgisayarı kullanmadan bir şey diyemem ilanların altındaki yorumlara bakabilirsinve son olarakta Asus acaba sıkıntı olurmu vs açısından hiç bir soru kalmasın netde belki bi kaç cahil çok ısınıyor yazmış olabilir banda denk geliyor bunlar performanlı donanımlar ısınması çok normal asusu bencede al
Yada youtubede videolar varve son olarakta Asus acaba sıkıntı olurmu vs açısından hiç bir soru kalmasın netde belki bi kaç cahil çok ısınıyor yazmış olabilir banda denk geliyor bunlar performanlı donanımlar ısınması çok normal asusu bencede al
yardım değil öneri olarak değiştirir misin kankaHer zaman ilk tercihim masaüstü bilgisayar toplamaktı ancak üniversiteyi şehir dışında okuyacağım için mümkün görünmüyor maalesef. Çok oyun oynayan biriyim, ultrada olmasa bile en azından yüksek ayarlarda 4-5 sene rahatça oyun oynayabilmek istiyorum 9 bin TL civarı bütçem var.
Blaster 7TN-120 - Game Garaj
Kusursuz ve hızlı İntel işlemcili 120hz taşınabilir oyuncu bilgisayarı Blaster 7TN-120 uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu bilgisayarı 16 gb RAM ve 1 tb SSD ile yükseltip almayı düşünüyorum. Sizce doğru bir karar mı? Daha iyi önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten iyi bir öneriye ihtiyacım var.
yardım değil öneri olarak değiştirir misin kanka
önemli değil kanka ben de yapıyom arada başlık hatası düzeltince sıkıntı olmöyorDüzelttim kusura bakmayın
ve son olarakta Asus acaba sıkıntı olurmu vs açısından hiç bir soru kalmasın netde belki bi kaç cahil çok ısınıyor yazmış olabilir banda denk geliyor bunlar performanlı donanımlar ısınması çok normal asusu bencede al
bildiğim kadarıyla o seri 60hz ama yeni mıdel olduğu için 120 hz leride vardır benceSitede net bilgi girilmemiş bir de ekran tazeleme hızı ne kadar ve bir yerde 256 gb SSD yazıyor bir yerde 512 gb sizin bilginiz var mı?
yanmaz zatende ısı laptop ömrü için en önemli eteknlerden biri ömrü uzarSoğutucu şart değil. Adı üstünde gaming laptop ve ona göre tasarlanıyor. Ha ısınır mı ısınır ama yanmaz merak etmeyin