yokOyun için mac alınır mı?
niye hocam?
Alınmaz güccük ekranda sanki 10 parmağın 5iyle oynuyormuşsun gibi hissettiriyor kullanıcı tavsiyesi. Onun dışı işler için alınır.Oyun için mac alınır mı?
Çok temiz, çok soğukkanlı.
Oyun için mac alınır mı?
Tek amacın oyun oynamaksa hayır alma tavsiye etmem. Oyun oynatıyor mu evet oynatıyor m1 pro işlemcili MacBook Pro'm Spiderman'i high ayarlarda 1080p ile 2k arası bir çöznürlükte 80 fps civarında oynatıyor (PİLDE). Ben xCloud'dan Fifa oynuyordum o kadar bi de native olarak kendi üzerinde ets2.Oyun için mac alınır mı?
peki windows mu mac mi?Tek amacın oyun oynamaksa hayır alma tavsiye etmem. Oyun oynatıyor mu evet oynatıyor m1 pro işlemcili MacBook Pro'm Spiderman'i high ayarlarda 1080p ile 2k arası bir çöznürlükte 80 fps civarında oynatıyor (PİLDE). Ben xCloud'dan Fifa oynuyordum o kadar bi de native olarak kendi üzerinde ets2.
Amacının ne olduğuna bağlı, bilgisayarı özellikle oyun amaçlı kullancaksan tabi ki de windows özellikle masaüstü ancak mobil pilde kullanma planın varsa MacBook en iyi seçenek. Windows da yapacağın çoğu şeyi Mac de de yapabiliyorsun (anticheat)li uygulama oyunlar dışında. Ben ne kadar anlatsam da çok da şey olmayacaki, ki anlatamıyorumda deneyim etmek önemli ikisinide. Ancak bana kalırsa windows laptop mı Macbook mu dersen ben MacBook'u seçerim.peki windows mu mac mi?
Yok Be Pahalı Windows İyidirOyun için mac alınır mı?