Neler Yeni

Oyun için ps5 forever😉gerisi teferruat...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Arkadaşın önceki konularda mesajlarına baktımda cevap verilecek biri değilmiş. Sizde dil dökmeyin kendi evreninde yaşayan bir insan gibi duruyor. AİDA64 ss mi atayım mı ister misin yorumlarsın belki beni ? PS5 aida64 atayım veya ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
bilal demir
Arkadaşın önceki konularda mesajlarına baktımda cevap verilecek biri değilmiş. Sizde dil dökmeyin kendi evreninde yaşayan bir insan gibi duruyor. AİDA64 ss mi atayım mı ister misin yorumlarsın belki beni ? PS5 aida64 atayım veya ?
Gerçek delil istiyorum... Ne var suç mu?

Just reset

80+ Bronze
Adam yorum kasmak için açmiş konuyu uzatmayalim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilalcik sinirli

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
bilal demir
Adam yorum kasmak için açmiş konuyu uzatmayalim

Bilalcik sinirli
Kimse hayal etmediğim parayı kazanıyor...
Kimsede hayat pahalılığından şikayetçi değil...
Herkes işini layıkıyla yapıyor...
Kimse iş arkadaşının bile haksızlığa uğramasına seyirci kalmıyor...
Esnaflık avmleri bitiriyor...
Yabancı firmalar ülkeden kaçıyor...
Ürünlerini bize okyanus ötesinden satıyor...
ipimle z kuşağım toplumda söz hakkı arıyor...
Gelecek planı yabancı sermayeye meyilli piyasa!
Ben okudum, hani bana iş? Atanamıyorum!
Devlet memuru 30.000tl maaşla geçinemiyor...
Forumlarda sitelerde sistem tavsiyeleri havada uçuşuyor...
Herkesin hayali avrupaya gitmek...

Kimsede demiyor ki! AGA BU NEDIR?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Baran Kut
10k ve üstü oyun pcsi için yıllık harcama ve zaman kaybınının maliyetini hesaplayalım mı?
Hocam hesaplayalım buyrunuz, bekliyorum. Acaba hangisi daha pahalıya patlıyor bir de sizden görelim.

Kimse hayal etmediğim parayı kazanıyor...
Kimsede hayat pahalılığından şikayetçi değil...
Herkes işini layıkıyla yapıyor...
Kimse iş arkadaşının bile haksızlığa uğramasına seyirci kalmıyor...
Esnaflık avmleri bitiriyor...
Yabancı firmalar ülkeden kaçıyor...
Ürünlerini bize okyanus ötesinden satıyor...
ipimle z kuşağım toplumda söz hakkı arıyor...
Gelecek planı yabancı sermayeye meyilli piyasa!
Ben okudum, hani bana iş? Atanamıyorum!
Devlet memuru 30.000tl maaşla geçinemiyor...
Forumlarda sitelerde sistem tavsiyeleri havada uçuşuyor...
Herkesin hayali avrupaya gitmek...

Kimsede demiyor ki! AGA BU NEDIR?
Hocam hesaplayabilir miyiz acaba? Matematik her şeye çözümdür.

MOON_MVR

80+ Bronze
insaf din yarısıdır... Yazısını kimse beğenmediyse!

Dinsizin hakkından imansızlar gelir!

Siz hayaller peşinde ailenizin ve kendinizin ömür sermayesini boş beleş işlerle tüketmeye devam edin...

Kimse ölümle yarışamaz nede olsa!

Bak william gates, steve jobs, kim kaldı geriye cancağazım...
Bak güzel kardeşim sana anlıcağın dilden anlatamıyorum belli ki sert konşmam lazım ki anlayasın. Bu grupta senin tahmin ettiğin gibi yada pırıl pırıl kafanın içinde kurduğun gibi 13 14 yaşında insanlar yok. Burada ailesini geçindirenden tut kendi işi ile uğraşan, kendi parasını kazanan ve hatta ailesi ile de yaşasa ailesine destek olan binlerce insan bulunuyor şunu bir anla. Senin gördüğün yada allah korusun bir çocuğun var ise ve çocuğun böyle ise bu senin 30 saniyelik zevkin sonucu hatanın sebebi buradaki hiç bir forum dostumun sorunu değildir şunu bir kavra.

Kendini felsefi birisi mi sanıyorsun yada böyle konuşunca seni ilah birisi mi sanmamızı bekliyorsun bilmiyorum fakat çok iğrenç birisisin şunu bir aklında tut.

Dinsizin hakkından imansız gelir yada ölümle yarışalamaz gibi saçma ***** konuları bu forumda yazarak kendini ilgi odağı yapamazsın.

Ben 16 yaşından beri çalışmak zorunda kalmış şu an ise 20 yaşında olup halen daha çalışan bir genç olarak ailem tarafından zamanında evden atılıp kendi ayaklarım üstünde durmaya zorlandığım halde bir şeyler başarıyorum belli ki sen şu hayatta hiç bir şey başaramamışsın ve kendi başarısızlığını normal sanip kendi halinde takılan insanlara bile salça olmayı çok seviyorsun.

Seni cahilliğin benim yaşam kalitemi etkiliyor ucube ülkeye faydan yoksa defol git.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Baran Kut
Bak güzel kardeşim sana anlıcağın dilden anlatamıyorum belli ki sert konşmam lazım ki anlayasın. Bu grupta senin tahmin ettiğin gibi yada pırıl pırıl kafanın içinde kurduğun gibi 13 14 yaşında insanlar yok. Burada ailesini geçindirenden tut kendi işi ile uğraşan, kendi parasını kazanan ve hatta ailesi ile de yaşasa ailesine destek olan binlerce insan bulunuyor şunu bir anla. Senin gördüğün yada allah korusun bir çocuğun var ise ve çocuğun böyle ise bu senin 30 saniyelik zevkin sonucu hatanın sebebi buradaki hiç bir forum dostumun sorunu değildir şunu bir kavra.

Kendini felsefi birisi mi sanıyorsun yada böyle konuşunca seni ilah birisi mi sanmamızı bekliyorsun bilmiyorum fakat çok iğrenç birisisin şunu bir aklında tut.

Dinsizin hakkından imansız gelir yada ölümle yarışalamaz gibi saçma ***** konuları bu forumda yazarak kendini ilgi odağı yapamazsın.

Ben 16 yaşından beri çalışmak zorunda kalmış şu an ise 20 yaşında olup halen daha çalışan bir genç olarak ailem tarafından zamanında evden atılıp kendi ayaklarım üstünde durmaya zorlandığım halde bir şeyler başarıyorum belli ki sen şu hayatta hiç bir şey başaramamışsın ve kendi başarısızlığını normal sanip kendi halinde takılan insanlara bile salça olmayı çok seviyorsun.

Seni cahilliğin benim yaşam kalitemi etkiliyor ucube ülkeye faydan yoksa defol git.
Hocam seviyor böyle şeyleri arkadaş. Aldırış etmeyin.

Aykut D.

80+ Gold
insaf din yarısıdır... Yazısını kimse beğenmediyse!

Dinsizin hakkından imansızlar gelir!

Siz hayaller peşinde ailenizin ve kendinizin ömür sermayesini boş beleş işlerle tüketmeye devam edin...

Kimse ölümle yarışamaz nede olsa!

Bak william gates, steve jobs, kim kaldı geriye cancağazım...
Kardeş ne anlation insan yarisi falan git elini yüzünü yıka gel .

asko56

80+ Silver
10k ve üstü oyun pcsi için yıllık harcama ve zaman kaybınının maliyetini hesaplayalım mı?
Yahu ne zırvalıyon dayı al sana hesap

Ps5 20 bin tl cihaz

Uzun süreli kullanıcak biri için yedek joistik şart biri bozulursa digeri garantide iken kullanabilsin 3000 tl

Gene uzun süre kullanıcak biri için cihaz a 1 tb m2 şart ps5 uyumlu 5000 tl

2700 tl deluxe aboneligi

250 tl ea play 1 yıllık

Abonelikte olmayan oyunlar var 8500 tl oyuna harcaman lazım ortalama indirim vs ile alsan ödeyeceğin rakam bu

Kafadan ps5 cihaz abonelik ıvır kıvır vs oyun vs ile zaten pc parasına geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
zımbacı taklacı
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Oyun pc için tavsiye 20, 30, 40, 50....
Sistemimi satıyorum ne kadar eder!!!
işlemci, ram, anakar, ekran kartı, ssd, kasa, klavye, mouse, tavsiye...

Bu gibi konular sadece gereksiz muhabbete gider...

Akıllı kişilerin vereceği tek cevap "playstation" yani oyun konsolu al demek olması lazımken, onlarda bu gereksiz muhabbet seline kapılıyor...

Adam dümdüz yazıyor, bilgisayar! Bilgisayıyor...

internet kafelerde olması gereken kalite millet eve almış...

Fark şu kafeci daha dandik sistemle para kazanıyor
Bizim akıllı bıdıklar evde oyun oynayarak mutfak bütçesine, elektriğe, suya, internet faturasına, her türlü zarar veriyor...

insaf din yarısı!...
ulan dalyarak mayun siktiminin pc leri sadece bilgisayar oynamak için mi var angut

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Konsolda sadece oyun oynayabiliyorsun diyim anla artık ama gördüğüm kadarıyla sıkıntılı bir kardeşimizsin.

Aykut D.

80+ Gold

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Baran Kut
"Adam" herkesi nasıl da sinirlendirdi ama fsdfdf herkesin de tepesi atmaya müsaitmiş. Arkadaş sıkıntılı gençler salalım postu raporlayın hallederler diye umuyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,039
Üyeler
163,931
Son üye
chucky21tr
Top Bottom