Neler Yeni

Oyun için ps5 forever😉gerisi teferruat...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Allahım şuraya bi moderatör spawn eder misin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

atahan92

80+
Yok ben pc alcam bedava ya da oyunlarını oynayacağım enayimiyim ben bir oyuna 2 k 3 k veriyim böyle saçma sapan trol konular açan kalıcı banlanmalı

asko56

80+ Silver
Oyun pc için tavsiye 20, 30, 40, 50....
Sistemimi satıyorum ne kadar eder!!!
işlemci, ram, anakar, ekran kartı, ssd, kasa, klavye, mouse, tavsiye...

Bu gibi konular sadece gereksiz muhabbete gider...

Akıllı kişilerin vereceği tek cevap "playstation" yani oyun konsolu al demek olması lazımken, onlarda bu gereksiz muhabbet seline kapılıyor...

Adam dümdüz yazıyor, bilgisayar! Bilgisayıyor...

internet kafelerde olması gereken kalite millet eve almış...

Fark şu kafeci daha dandik sistemle para kazanıyor
Bizim akıllı bıdıklar evde oyun oynayarak mutfak bütçesine, elektriğe, suya, internet faturasına, her türlü zarar veriyor...

insaf din yarısı!...
Playstationda abonelik 3000 tl oyun 3000 tl pc her zaman daha avantajlı üstüne pc de sadece oyun oynamıyorsun filim izlersin e devlet ile alakalı işlerini halledersin gençler için ödevini yapar büyükler için iş başvurusu vs yapar ders çalısır online olarak üstüne pc de korsan içerik mevcut .

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
Konu sahibinin aktrol olma ihtimali çok fazla. Yazı biçimi cevap veriş şekli çok benziyor. İq seviyesi de 90 nın altındadır

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Konu sahibinin aktrol olma ihtimali çok fazla. Yazı biçimi cevap veriş şekli çok benziyor. İq seviyesi de 90 nın altındadır
Sende sanırım chplisin vay canına büyük çıkarım. Nereye çekeceğinizi şaşırmışsınız. Sende buraya çekerek gözümde aktrol olarak gözüktün ne olacak şimdi. Bak sen şu işe

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
bilal demir
Playstationda abonelik 3000 TL oyun 3000 TL pc her zaman daha avantajlı üstüne pc de sadece oyun oynamıyorsun filim izlersin e devlet ile alakalı işlerini halledersin gençler için ödevini yapar büyükler için iş başvurusu vs yapar ders çalısır online olarak üstüne pc de korsan içerik mevcut .
10k ve üstü oyun pcsi için yıllık harcama ve zaman kaybınının maliyetini hesaplayalım mı?

MOON_MVR

80+ Bronze
Hayırdır yeğenim, babanın tarlasındaki hıyarları saymaktan vakit buldunda, forumdaki eleştriler rahatsız etti?
Hayırdır? Kaçın kurrasısın, aslan parçası😉
Ateş yakabiliyor, 3 basamaklı işlem yapabiliyor, Konuşabiliyor, Avlanabiliyor, Hali itten beter fakat allah devletimize zeval vermesin diyerek şükretmeyi bir şey sanıyor, Devletin ondan aldığı vergi ile ona hizmet etmesini başarı sayıyor, Kendinisi büyük ve bilge eski toprak gibi göstermeye çalışırken iq ortalamasının şarj seviyesinden az olduğunu kanıtlıyor. Dostum bu adam tam bir şakamatik adamım sabah sabah iyi güldürüyor milleti. Facebook kullanmaya devam et ihtiyar ben ve forum agaalrım pc toplamaya gidiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom