Neler Yeni

Oyun İçin Snapdragon S20 FE vs S21 FE

PhantomLP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum,genellikle oyun oynadığım için performans benim için önemli,Exynos işlemciler ısınıyor diyorlar,oyun için hangisi daha mantıklı?

Kaawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum,genellikle oyun oynadığım için performans benim için önemli,Exynos işlemciler ısınıyor diyorlar,oyun için hangisi daha mantıklı?
yaklaşık 8 aydır s21fe kullanıyorum. Tek sorunu, ki sorun da denemez bataryası bence hızlı bitiyor, gün içerisinde ortalama 5 saat ekran sürem var. Her akşam sarja bırakıyorum. Günde 1 defa %20-25 sarj daha edip kullanıyorum. Kamerası bu fiyat için mükemmel. 4k 60fps video çekebiliyo 30x zoom yapabiliyor falan. Tasarımı da normal samsung modellerine göre kendini daha belli ediyor. Hiç oyun oynamadım. Ama snapdragon 888 seni üzmez diye düşünüyorum. Ayrıca dedikleri gibi çok fazla ısınmıyor, normal sayılır.

PhantomLP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaklaşık 8 aydır s21fe kullanıyorum. Tek sorunu, ki sorun da denemez bataryası bence hızlı bitiyor, gün içerisinde ortalama 5 saat ekran sürem var. Her akşam sarja bırakıyorum. Günde 1 defa %20-25 sarj daha edip kullanıyorum. Kamerası bu fiyat için mükemmel. 4k 60fps video çekebiliyo 30x zoom yapabiliyor falan. Tasarımı da normal samsung modellerine göre kendini daha belli ediyor. Hiç oyun oynamadım. Ama snapdragon 888 seni üzmez diye düşünüyorum. Ayrıca dedikleri gibi çok fazla ısınmıyor, normal sayılır.
Zaten SD 888 işlemcili bir telefon alırsam arkasına fan şart

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Hocam biraz bakındım da benim bütçem civarında çok sağlam F5 yok,Ama Realme GT2 gördüm 9k civarında o nasıldır?
Onda da SD888 var. Benim tavsiyem alıp uğraşcağına az daha para biriktir 10-11e çözersin Poco F5'i.

2. Nesil ise S21 FE

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,141
İsim
kilan embappe
İkisi de berbat oyun için.
Hocam biraz bakındım da benim bütçem civarında çok sağlam F5 yok,Ama Realme GT2 gördüm 9k civarında o nasıldır?
Poco F5 bulunuyor hocam 9,5-11K civarına. Biraz daha çıkıp onu almanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,912
Üyeler
168,535
Son üye
mouseavcisi11
Top Bottom