yaklaşık 8 aydır s21fe kullanıyorum. Tek sorunu, ki sorun da denemez bataryası bence hızlı bitiyor, gün içerisinde ortalama 5 saat ekran sürem var. Her akşam sarja bırakıyorum. Günde 1 defa %20-25 sarj daha edip kullanıyorum. Kamerası bu fiyat için mükemmel. 4k 60fps video çekebiliyo 30x zoom yapabiliyor falan. Tasarımı da normal samsung modellerine göre kendini daha belli ediyor. Hiç oyun oynamadım. Ama snapdragon 888 seni üzmez diye düşünüyorum. Ayrıca dedikleri gibi çok fazla ısınmıyor, normal sayılır.Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum,genellikle oyun oynadığım için performans benim için önemli,Exynos işlemciler ısınıyor diyorlar,oyun için hangisi daha mantıklı?
Zaten SD 888 işlemcili bir telefon alırsam arkasına fan şartyaklaşık 8 aydır s21fe kullanıyorum. Tek sorunu, ki sorun da denemez bataryası bence hızlı bitiyor, gün içerisinde ortalama 5 saat ekran sürem var. Her akşam sarja bırakıyorum. Günde 1 defa %20-25 sarj daha edip kullanıyorum. Kamerası bu fiyat için mükemmel. 4k 60fps video çekebiliyo 30x zoom yapabiliyor falan. Tasarımı da normal samsung modellerine göre kendini daha belli ediyor. Hiç oyun oynamadım. Ama snapdragon 888 seni üzmez diye düşünüyorum. Ayrıca dedikleri gibi çok fazla ısınmıyor, normal sayılır.
yd poco x6 pro bulabilirsin oyun için daha iyi olurHocam biraz bakındım da benim bütçem civarında çok sağlam F5 yok,Ama Realme GT2 gördüm 9k civarında o nasıldır?
Onda da SD888 var. Benim tavsiyem alıp uğraşcağına az daha para biriktir 10-11e çözersin Poco F5'i.Hocam biraz bakındım da benim bütçem civarında çok sağlam F5 yok,Ama Realme GT2 gördüm 9k civarında o nasıldır?
2. Nesil ise S21 FEArkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum,genellikle oyun oynadığım için performans benim için önemli,Exynos işlemciler ısınıyor diyorlar,oyun için hangisi daha mantıklı?
Poco F5 bulunuyor hocam 9,5-11K civarına. Biraz daha çıkıp onu almanı tavsiye ederim.Hocam biraz bakındım da benim bütçem civarında çok sağlam F5 yok,Ama Realme GT2 gördüm 9k civarında o nasıldır?