Ensar1453
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 995
A36 daha mantıklıYani işimi görmez mi a36 mi alıyım ?
A36 daha mantıklıYani işimi görmez mi a36 mi alıyım ?
O zaman öyle yapayım diğerini beğenmiştim ama mantıklı olan buA36 daha mantıklı
Güzel taktikYazı tura at para havadayken zaten hangi tarafta durmasını istiyceğini kafanda kurucaksın o düşündüğünü al emin ol ben böyle yapıyorum sonuç umrumda olmuyor pişman olmuyorum sadece ürün kötü olsada
İlk defa duydum onu bi bakayımEkrana takilma derim 60 hz yeterli hezmn. Birde amoled ve oled iyi oluyor sanirasam a36 ekrani daha iyi. Ama dxomark kamera performansina bakilirsa benzer fiyata tecno camon 40 proyada goz at derim. Adamlar isim yapmak icin kaliteli urun uretiyorlar
bu mesajı ciddiye almayınEkrana takilma derim 60 hz yeterli hezmn. Birde amoled ve oled iyi oluyor sanirasam a36 ekrani daha iyi. Ama dxomark kamera performansina bakilirsa benzer fiyata tecno camon 40 proyada goz at derim. Adamlar isim yapmak icin kaliteli urun uretiyorlar
anladım şuan sadece s21fe 2.nesil snapdragon var aklımda başka fikriniz varsa değerlendiririm.bu mesajı ciddiye almayın
Eğer ki custom rom, root işlerinden anlarsan mantıklı bir cihaz. Fe de olsa bir s serisi, A serisi ile karsilastirilamaz.anladım şuan sadece s21fe 2.nesil snapdragon var aklımda başka fikriniz varsa değerlendiririm.
2.el s23 alıcam mantıklımıEğer ki custom rom, root işlerinden anlarsan mantıklı bir cihaz. Fe de olsa bir s serisi, A serisi ile karsilastirilamaz.
Dex
Kablosuz şarj
Gibi artı özellikler mevcut
En büyük eksisi ise pil kısmı. Yanında sürekli powerbank taşımak zorundasın.
Ancak root, custom rom işlerine girmem dersen a36 derim, güncelleme desteği bitmiş bir cihazı almak, kullanmak çok mantıklı değil. Gerçi yine güvenlik güncellemesi alıyor olabilir. Bu açıdan düşününce de eski one ui versiyonu kullanırsın sadece. O da sorun değil bence
Temizse, düzgünse mantıklı hocam. İkinci el kısmından pek anlamam ben2.el s23 alıcam mantıklımı
bu mesajı ciddiye almayınbu mesajı ciddiye almayın
120 hz günlük hayatta anca yetiyo 60 yeterli demişsinbu mesajı ciddiye almayın