Oyun indirirken aldığınız hız ne?

Axes

80+
Reaksiyon skoru
63
Superonline kullanıyorum ve Steam'den oyun indirirken genelde 1mb ile indiriyor gel de kanser olma.Sizin hızlar ne acaba benden kaynaklı mı bir sorun bunu nasıl anlayabilirim?Fiber yok galiba daha iyi bir internete geçmek istiyorum neler yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim

25 mbit internet kullanıyorum ama ilginç bir şekilde geçen 60 mbite çıktı oyun indirirken. Pazar günü bir oyun indireyim dediydim güzel denk geldi.

Turknet 66 mbps download 8 mbps upload ım var steam de oyun inerken ort 8.5 mbps hızında indiriyor

Superonline kullanıyorum ve Steam'den oyun indirirken genelde 1mb ile indiriyor gel de kanser olma.Sizin hızlar ne acaba benden kaynaklı mı bir sorun bunu nasıl anlayabilirim?Fiber yok galiba daha iyi bir internete geçmek istiyorum neler yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim
Turknet 11mbps

superonline fiber 12-18 mb/s arası indiriyorum

mbps 35 lil hız ve stemde ortalama 3-4 MB/s alıyorum

35 mbit millenicom Steam 3-4 MB indiriyor
Lolde 14 pingsabit
2 aydır kopma yavaslama yasamdim

Comnet 14 mb ile indiriyorum

11mb turknet

1655795739855.png

Eve kadar fiber var. 26-27 mb/s ile indiriyor. steam bazen 30 mb/s ile indiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,824
Üyeler
187,251
Son üye
ustura2
Geri