Rammstein
80+ Silver
Ben de öyle diyordum.2D oynayasım yok be .
Ben de öyle diyordum.2D oynayasım yok be .
Peki benim sistem aldıktan sonra doğru düzgün oyun oynamamam
ben fivemde arkadaşla birlikte freeroamda insanları falan öldürüyoruz bide fall guys giriyorum onun dışında pek girmiyorum oyunBu bu sıralar bendede oluyor sebebi belli aga, yapıcak aktivite sayısı çok düştü ve PC ye kaldık ve hep PC başında olmak sıkıyor, mesela ben okula ve işe gidip akşamları belli bir süre PC oynayarak yıllarca sıkılmamıştım ama kkarantina döneminde çok kaliteli oyun olmayınca kafayı yiyorum.
Başlığa göre ben: Tc mi de verseydin yavrum.Merhaba Dostlar, malumunuz pandemi sürecinde benim gibi öğrenci kişiler evde duruyor ve aktivite arıyor, Mart ayındaki karantinadan beri pek evden çıkmadım ve bolca oyun oynadım, bitirdim, ve şimdi de uygun fiyatlı oyunlar bulmakta zorlanıyorum.
İstemediğim tarz oyunlar: pek strateji oyunu sevmem, gizlilik temeli olan örneğin Dishonered gibi oyunlar da sıkıyor, spor oyunlarından sadece Pes severim onada doydum, 2D oyunlara da pek ısınamadım şu sıralar, bi katana Zeroyu sevmiştim.
Aksiyon oyunlarını severim, BF 1 deki gibi cehennem gibi ortamda da akarım, araç oyunlarını çok severim fakat simülasyon için sistemim yok şuanda o yüzden arcade tarz oynayabilirim.
RPG Tarzınıda severim ama Witcher 3 gibi baymayacak şekilde.
(Bu seriler dışında oyun önerin lütfen: Witcher, BattleField, Call Of Duty, NFS, Forza Horizon, Assetto Corsa, The Crew, The division, Pes serisi, Assassins Creed, ETS, Mortal Kombat, Skyrim, Sword Art Online, Tomb Raider, Wolfestein, Sherlock Holmes, GTA, Far Cry, WWZ, Watch dogs, Serios Sam)
Metre 2033 redux u Xbox game pass alarak da oynayabilirsin.Şuan Hayatımda ilkkez bir oyunu tekrardan bitiricem ve bu şerefe Witcher 3 ulaştı , ardından Metro 2033 redux un indirime girmesini beklicem bir de for honor un indirimine bakıcam.
Yardımlarınız için teşekkürler .
Sleeping dogs bana göre en iyi japon oyunlarından biri tavsiye ederimYakuza benlik değil diğer dediğinizi görmedim.