Neler Yeni

Oyun Kolu Alıcam Karar Veremedim (Pc için)

bircany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bircan Yılmaz
Bütçe
75
Pc için kullanıcam
Sadece Pes,Fifa ve bazı kol ile oynanan oyunları oynamak ıcın ıstıyorum
ancak cok para vermek ıstemıyorum ve hemen bozulucak bir şey istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Max 100TL

En İyi Cevap
1
Pc için kullanıcam
ancak cok para vermek ıstemıyorum ve hemen bozulucak bir şey istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Max 100TL
Ben hangi marka daha iyidir bilmem ama snopy kullandım 4 yıl, bi tanesinin kablosu bozuldu iki sene önce bi şekilde düzellttik ama çok hassas bi kablo oldu, diğeride 6 ay önce falan kablosunun çıkış kısmında bi temassızlık oldu, pcye takınca bi defalarca donanım algılama sesi geliyor, ben birazcık kötü kullanmış olabilirim ama yinede biraz dayanıksız bi marka, zorunda kalmazsanız pc ye alıncak bi kol değil dikkatli kullanmak lazım, kol konusunda en iyi marka sony dir, ucu usb olan sony bulabilirseniz alın, eğer bulamazsanız dönüştürücü alırsınız, ama sony almanızı öneririm, koskoca ps nin sahibi. İyi bir marka kuzenimde bi telefon vardı sony xperia 8 senedir hala çalışıyor batarya gitti bi tek. Sony nin Bluetooth kolları da var, pc nize Bluetooth cihazı alıp Bluetooth joystick alabilirsiniz. BENİM ÖNERİM SONY.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ben hangi marka daha iyidir bilmem ama snopy kullandım 4 yıl, bi tanesinin kablosu bozuldu iki sene önce bi şekilde düzellttik ama çok hassas bi kablo oldu, diğeride 6 ay önce falan kablosunun çıkış kısmında bi temassızlık oldu, pcye takınca bi defalarca donanım algılama sesi geliyor, ben birazcık kötü kullanmış olabilirim ama yinede biraz dayanıksız bi marka, zorunda kalmazsanız pc ye alıncak bi kol değil dikkatli kullanmak lazım, kol konusunda en iyi marka sony dir, ucu usb olan sony bulabilirseniz alın, eğer bulamazsanız dönüştürücü alırsınız, ama sony almanızı öneririm, koskoca ps nin sahibi. İyi bir marka kuzenimde bi telefon vardı sony xperia 8 senedir hala çalışıyor batarya gitti bi tek. BENİM ÖNERİM SONY.
İyi güzel Sony diyorsunda adamın bütçesi 75TL

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Pc için kullanıcam
Max 100TL
Ucuza alıp hemen bozulmayan bir şey bulmak maalesef imkansız. https://www.hepsiburada.com/snopy-r...x-input-siyah-usb-1-8m-joypad-pm-HB00000KLND0 Bütçen için uygun bir öneri bu olabilir. Kardeşimle oyun oynamak için 2 tane almıştık bunlardan. Ben kumanda hiç kullanmıyorum kardeşim ise hep kumandayla oynar. 4 5 ay gibi bir sürede bi tanesinin sol analogu hafif bozuldu ve X tuşu takıldı. (yine çalışıyor ama basamıyoruz tuşa dokunmatik gibi oldu) Kardeşim de temiz kullandı bu arada, kumanda ne yere düştü ne şiddet uygulandı. Sadece, devamlı kullanıldı kumanda. 4 5 ay gibi az bir sürede bozulmaya başladı, biz alırken 85 90 lira gibi bir şeye almıştık tanesini. Benim tavsiyem temiz şöyle bi 150 200 lira verip harbi kaliteli bir şey bakmak. 40 liralık kullanmıştık kardeşimle ilk, o da birkaç ay kadar dayandı ve kablosu falan çıktı. Buna iki katı para verdik diye rahat ederiz sanmıştık ama bu da maalesef hayal kırıklığına uğrattı. Mesela bende eskiden ps2 vardı, 2006 da babam almıştı. Biz o ps2'yi kardeşimle 10 12 sene kadar kullandık. İlerleyen senelerde kumandada hafif problem oluşsa da 10 sene taş gibi dayandı. Yani demem o ki, iyi bir para verip Sony marka bir kumanda bakabilirsin. Kumandalara genel olarak pek hakim değilim yalnızca kullandıklarımı biliyorum. Mevcut bilgimle ben Sony öneririm.

En İyi Cevap
1
Pc için kullanıcam
Max 100TL
75 tl bütçeyle hatta 58 tl ye bu alınır indirmde, benim kullandığım marka SNOPY, dediğim gibi dikkatli kullanırsanız iyi gider benim aldığım modeller de sıkıntılı olabilir belki

SNOPY SG-401 USB/PC/PS3 1.8M Kablolu Titreşimli Joystick

Yazıyı kopyalayın n11 de aratın çıkıyor baya bi yorumu var okuyun ona göre karar verin, kimisinin deneyimi iyi kimisininki kötü, bi yorumdaki sorun bendede vardı elimi terletiyordu benimde, ama 1 tane alacaksanız belki alınabilir.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Snopy sg-r218 miydi neydi öyle bir gamepad vardı itopyada da satılıyor modeli hatırlayamadım özür dilerim hocam @cagan_32 kullanıyor incelemesi de var

En İyi Cevap
1
Ucuza alıp hemen bozulmayan bir şey bulmak maalesef imkansız. https://www.hepsiburada.com/snopy-r...x-input-siyah-usb-1-8m-joypad-pm-HB00000KLND0 Bütçen için uygun bir öneri bu olabilir. Kardeşimle oyun oynamak için 2 tane almıştık bunlardan. Ben kumanda hiç kullanmıyorum kardeşim ise hep kumandayla oynar. 4 5 ay gibi bir sürede bi tanesinin sol analogu hafif bozuldu ve X tuşu takıldı. (yine çalışıyor ama basamıyoruz tuşa dokunmatik gibi oldu) Kardeşim de temiz kullandı bu arada, kumanda ne yere düştü ne şiddet uygulandı. Sadece, devamlı kullanıldı kumanda. 4 5 ay gibi az bir sürede bozulmaya başladı, biz alırken 85 90 lira gibi bir şeye almıştık tanesini. Benim tavsiyem temiz şöyle bi 150 200 lira verip harbi kaliteli bir şey bakmak. 40 liralık kullanmıştık kardeşimle ilk, o da birkaç ay kadar dayandı ve kablosu falan çıktı. Buna iki katı para verdik diye rahat ederiz sanmıştık ama bu da maalesef hayal kırıklığına uğrattı. Mesela bende eskiden ps2 vardı, 2006 da babam almıştı. Biz o ps2'yi kardeşimle 10 12 sene kadar kullandık. İlerleyen senelerde kumandada hafif problem oluşsa da 10 sene taş gibi dayandı. Yani demem o ki, iyi bir para verip Sony marka bir kumanda bakabilirsin. Kumandalara genel olarak pek hakim değilim yalnızca kullandıklarımı biliyorum. Mevcut bilgimle ben Sony öneririm.
Benim ps2 de sonia diye bi marka kol var kaya hissi veriyor insana sağlam baya 5 senelik ama çok sıklıkla kullanmadım genellikle kenarda yatıyor, bu arada sizin ürün şüpheli snopy ile rampage ayrı markalar, rampage everest ile bağlantılı diye biliyorum ama snopy ile bağlantılıysa siz biliyorsanız işin aslını sıkıntı yok 100 tl ye görünüşü falan iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Snopy sg-r218 miydi neydi öyle bir gamepad vardı itopyada da satılıyor modeli hatırlayamadım özür dilerim hocam @cagan_32 kullanıyor incelemesi de var
Bu sg 401,o bahsettiğiniz model başka ama buda pek iyi değil 58 tl ye ideal ama normal snopy marka olduğu için.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Benim ps2 de sonia diye bi marka kol var kaya hissi veriyor insana sağlam baya 5 senelik ama çok sıklıkla kullanmadım genellikle kenarda yatıyor, bu arada sizin ürün şüpheli snopy ile rampage ayrı markalar, rampage everest ile bağlantılı diye biliyorum ama snopy ile bağlantılıysa siz biliyorsanız işin aslını sıkıntı yok 100 TL ye görünüşü falan iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sg 401,o bahsettiğiniz model başka ama buda pek iyi değil 58 TL ye ideal ama normal snopy marka olduğu için.
Yok hocam yok https://forum.donanimarsivi.com/konu/snopy-rampage-sg-r218-gamepad-kullanim-incelemesi.246983/ sg-r218den bahsediyorum ben itopyada indirimde 78 tl oluyor sanırım ama kargo ücreti de var

En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: Muti

bircany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bircan Yılmaz
Sadece pes oynayacağım oyüzden çok para vermek istemiyorum.

Top Bottom