Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun Kolu alınmalı mı ?

louis bloom

80+ Silver
hocam bu model alacaksanız xbox kontroller alsanıza msi da nedir
modeli arastirdim kullanan herkes baya begenmis ve indirimde gidip 1800 xbox a verecegime bunu almak daha mantikli
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürekli klavyeden oyun oynayan biri olarak gamepad aldım dünya varmıs özellikle yarış tarzı oyunlarda efsane
sizde mi ilk defa deneyimlediniz ? alismasi vb nasildi hocam hizli alisabildiniz mi

Son düzenleme:

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ömür AYCIL
modeli arastirdim kullanan herkes baya begenmis ve indirimde gidip 1800 xbox a verecegime bunu almak daha mantikli

sizde mi ilk defa deneyimlediniz ? alismasi vb nasildi hocam hizli alisabildiniz mi
Evet ilk denememdi ve ilk seferde bile klavyeden daha rahat oynadım fh5 i

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Valla 97 senesinden beri PlayStation dünyasından biri olarak bilgisayar dünyasına yeni girdim..gamepad gibi rahatlık yok ya..klavye adamı değilmişim şahsen dualshock 4 tavsiye ederim..dün dualsense 5 kol aldım Media Markt indiriminden oda mükemmel başarılı duruyor ama henüz test etmedim..ama tutuş şekli tasarımı müthiş olmuş

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Dostum öyle deme Elden Ring, Dark souls tarzı oyunlar gamepad ile oynanınca oyun becerin artıyor otomatik olarak.
Hatta daha hızlı olan oyunlar sekiro, nioh vs. gamepadsiz oynanmaz.

Valla 97 senesinden beri PlayStation dünyasından biri olarak bilgisayar dünyasına yeni girdim..gamepad gibi rahatlık yok ya..klavye adamı değilmişim şahsen dualshock 4 tavsiye ederim..dün dualsense 5 kol aldım Media Markt indiriminden oda mükemmel başarılı duruyor ama henüz test etmedim..ama tutuş şekli tasarımı müthiş olmuş
Mor olanı almıştım ben de, çok şık, süper bir gamepad.

En İyi Cevap
3
Bazı oyunlar gamepadsiz olmaz, bazıları gamepad ile daha zevkli olur, bazıları gamepad ile oynanmaz. Kısaca oynadığınız oyunlara bağlı.

louis bloom

80+ Silver
İtopya'dan şu an indirimde olan MSI GG Force GC30 V2'i aldım. İlk gamepad deneyimim olmasına rağmen hızlı alıştım ve gereksiz diyenlere kesinlikle katılmadığımı söylemeliyim. RDR 2'de fena sardı.

thexlone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Batuhan
İtopya'dan şu an indirimde olan MSI GG Force GC30 V2'i aldım. İlk gamepad deneyimim olmasına rağmen hızlı alıştım ve gereksiz diyenlere kesinlikle katılmadığımı söylemeliyim. RDR 2'de fena sardı.
Aynı gamepad i bende araştırıyorum. Daha önce gamepad kullanmadım. Alışılabilir mi? Pusat Clutch ile arasında kaldım açıkcası

louis bloom

80+ Silver
Aynı gamepad i bende araştırıyorum. Daha önce gamepad kullanmadım. Alışılabilir mi? Pusat Clutch ile arasında kaldım açıkcası
hocam ilk gamepad deneyimim sbox tasarımı da hoşuma gidiyordu zaten bu da xboxdan daha ucuz. ve aşırı kaliteli şahsen öneriyorum hatta konu açmıştım bu kolu anlattığım. ayriyeten msi markası zaten kötü markada değil

thexlone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Batuhan
hocam ilk gamepad deneyimim sbox tasarımı da hoşuma gidiyordu zaten bu da xboxdan daha ucuz. ve aşırı kaliteli şahsen öneriyorum hatta konu açmıştım bu kolu anlattığım. ayriyeten msi markası zaten kötü markada değil

Tasarımı benimde hoşuma gitti açıkçası bakalım yılbaşı gelmeden belki alabilirim

Top Bottom