OYUN NOTEBOOK'u öneri

glrcan0

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
240000
Arkadaşlar max 24bin TL'lik 3060 rtx + 1tb ssd + 32gb ram olucak şekilde bir notebook arıyorum.

Tulpar T7 V25.1'i özelleştirdim ve 1tb ssd 32gb ram ekledigimde o civarlarda bir şey oldu sizce bu laptop iyi midir yani bu paraya alabileceğim en iyi seçenek bu mudur? Fikirlerinizi alabilir miyim?​

Arkadaşlar max 24bin TL'lik 3060 rtx + 1tb ssd + 32gb ram olucak şekilde bir notebook arıyorum.

Tulpar T7 V25.1'i özelleştirdim ve 1tb ssd 32gb ram ekledigimde o civarlarda bir şey oldu sizce bu laptop iyi midir yani bu paraya alabileceğim en iyi seçenek bu mudur? Fikirlerinizi alabilir miyim?​

Konu yukarı çıksın diye mesaj yazıyorum çünkü bu konuyla ilgilenen olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de 24k ya 1tb ssd li 32 gb ram li bir şey bulman zor sadece kendi özelleştirmen alınabilir bu fiyata ama ssd 512 ye çekip ramini 16 gb çekersen bir şeyler bulunur

Monster önermeme arkadaşım aldı pişman oldu geri verdi istediği performans'ı alamamış,
Acer Predator
Lenovo Legion
HP Omen
Asus Rog Strix
gibi modellere bakın Monsterla kafanızı ağrıtmayın gördüğünüz gibi büyük bir bütçe ayırmışsınız.

Geri