Call Of Duyt Mobile İyi Oynuyor san @Arex_96 Ekle Takıma Katarız.Merhaba arkadaşlar
Bana Mobil olan kaliteli oyun önerilerinizi bekliyorum
Tür Farketmez
Ama sırf oyun için olan değil cidden kaliteli oyun önerirseniz sevinirim
Hikaye olarak sağlam bir şey bulmak zor mobilde. Genelde oyunlar çok oyunculu makro ödemeye abanılmış pay to win oyunlar oluyor. Belki övülen oyunlardan Don't Starve Together olabilir. Hikaye oyunuysa tabii.Baska daha çok hikaye varmı
Mobilde varmıHikaye olarak sağlam bir şey bulmak zor mobilde. Genelde oyunlar çok oyunculu makro ödemeye abanılmış pay to win oyunlar oluyor. Belki övülen oyunlardan Don't Starve Together olabilir. Hikaye oyunuysa tabii.
Online olsun peki tamam ama bari kaliteli olsun şartım buHikaye olarak sağlam bir şey bulmak zor mobilde. Genelde oyunlar çok oyunculu makro ödemeye abanılmış pay to win oyunlar oluyor. Belki övülen oyunlardan Don't Starve Together olabilir. Hikaye oyunuysa tabii.
Var ama ücretli.Mobilde varmı
Üstte dediğim oyuna bakabilirsin.Online olsun peki tamam ama bari kaliteli olsun şartım bu
Benim yazdığım mı? Ne problemi varmış?Oyun problemli
Üstte dediğim oyun derken Don't Starve Together'ı kastetmedim. Shadow Fight Arena'ya bak diyorum.Oyun xbox ayarında başlıyormuş ve dst yi pc den oynadım ondan dolayı 15 TL vermem
Tamam dene işte. Mortal Kombat tarzı, PvP olduğu için de çok oyunculu oynamak güzel oluyor.Ona baktım onda fena değil