Eline sağlık güzel olmuş.
Fakat hepsi de oyuncuyu kanser eden oyunlardan.
Apex hariç.Warzone başlamalımıyım emin değilim çok kararsızım oynasam mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum
zulanın dotadan önce gelmesi olmamış1-CS:GO:
Counter-Strike: Global Offensive ya da bilinen kısa adıyla CS:GO, Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur. Counter-Strike serisinin dördüncü oyunudur.
Sistem Gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
2-Fortnite:
Oyundaki genel amaç, her görevde rastgele oluşturulan haritalarda hem kaynak toplamak, hem görevin gerektirdiği yapıyı inşa etmek, hem de düşman saldırılarına karşı koymaktır. Fortnite'ın Battle Royale moduna göre Save the World modu çok daha zengin içeriğe sahiptir.
Alıntıyı görüntüle
3-League of Legends:
Beş güçlü şampiyondan oluşan iki takımın birbirlerinin yok etmeye çalıştığı takım çalışmasına yönelik bir strateji oyunudur. 140'dan fazla şampiyonun arasından seçimini yaparak zafere giden yolda destansı oyunlar yap, rakibini katlet ve kuleleri yık.
Sistem Gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
4-Call of Duty: Warzone
Call of Duty serisinin "Blackout" modunu takiben Call of Duty serisindeki ikinci ana battle royale oyunudur. Warzone, donanımlı cihazlara olan bağımlılığı azaltarak ve bunun yerine Cash adlı yeni bir oyun içi para biriminin birikimini teşvik ederek Black Ops 4'ten farklıdır.
Sistem Gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
5-Valorant:
KONUSUNU BULAMADIM...
Sistem gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
7-Zula:
MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde bir video oynudur.
Sistem Gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
8: Dota 2:
Ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası moba oyunudur.
Sistem Gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
9: World of Tanks Blitz:
Online tank savaşı.
Sistem Gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
10-Apex Legends:
KONUSUNU BULAMADIM.
Sistem Gereksinimleri:
Alıntıyı görüntüle
Bu kadardı umarum beğenirsiniz.
o zaman bilememMesaj otomatik birleştirildi: