Öneri Oyun Önerisi

PC ye çıktı knk epic games satıyor 55gb lık crackle oynayabiliyosun :D
Bence crackli kullanmıyorsun oyunlarını :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun kullanmak ne ya

Türkçem için özür dilerim :D

Bence crackli kullanmıyorsun oyunlarını :D

Oyun kullanmak ne ya

Türkçem için özür dilerim :D
heee hocam siz heavy rain demişsiniz ben yarım saattir beyond two souls anlatıyom beyond two souls yeni kırıldıda heavy rain kırılalı çok oluyor

kaç gb HDD varda bu kadar oyun indirdin be vito
2 tane 1 tb 1 tane 3 tb var şuanda 3tb full boş diğerleri dolu bayramdan sonra elime para geçerse 2.el harddisk almayı düşünüyorum para yok o yüzden harddisk leri temiz 2. el alıyorum :)

heee hocam siz heavy rain demişsiniz ben yarım saattir beyond two souls anlatıyom beyond two souls yeni kırıldıda heavy rain kırılalı çok oluyor

2 tane 1 tb 1 tane 3 tb var şuanda 3tb full boş diğerleri dolu bayramdan sonra elime para geçerse 2.el harddisk almayı düşünüyorum
Bence gerçekten crack oynamıyosunuz

2 tane 1 tb 1 tane 3 tb var şuanda 3tb full boş diğerleri dolu bayramdan sonra elime para geçerse 2.el harddisk almayı düşünüyorum
ben 480 gb ssdli sistem aldım ama ben oyun koleksiyonu yapmıycam oynadıklarımı ve bitirdiklerimi silicem

daha birde hdd almayı mı düşünüyorsunuz nasıl yetmiyor o

ben 480 gb ssdli sistem aldım ama ben oyun koleksiyonu yapmıycam oynadıklarımı ve bitirdiklerimi silicem

daha birde HDD almayı mı düşünüyorsunuz nasıl yetmiyor o
hocam bu biz zevk işi yani ben koleksiyon yapmayı seviyorum yakında cyberpunk gta 6 watch dogs legıon ac valhalla falan çıkıcak her yeni oyun geldikce yükliycem adı üstünde koleksiyon ve ben bunu yaparken çok mutlu oluyorum indiriyorum orda kalıyomu hayır çoğu oyunu bitiriyorum yaz tatilinde

Bence gerçekten crack oynamıyosunuz
hocam bu kadar oyunu nasıl parayla alıyım o kadar param olsa 1050ti ekran kartımmı olur :D

yok koleksiyon yapmanıza lafım yok kendi fikrimi belirttim sadece zevk meselesi tabii ki zaten ben öyle bir şey yapamam yer yetmez :) gtx 1050 ti oynatıyor mu bu arada

bitirdiklerinde mi kalıyor orda?

yok koleksiyon yapmanıza lafım yok kendi fikrimi belirttim sadece zevk meselesi tabii ki zaten ben öyle bir şey yapamam yer yetmez :) gtx 1050 ti oynatıyor mu bu arada
battıfıeld gta ve farcry mafıa larda ultrada oynuyorum diğerlerinde low normal arası oynuyorum mutlumuyum mutluyum üniversiteye kadar sabredicem ünide güzel bi yer kazanırsan pc değiştiririm inş daha 4 yıl var inş yeni çıkacak oyunları kaldırır

battıfıeld gta ve farcry mafıa larda ultrada oynuyorum diğerlerinde low normal arası oynuyorum mutlumuyum mutluyum üniversiteye kadar sabredicem ünide güzel bi yer kazanırsan PC değiştiririm inş daha 4 yıl var inş yeni çıkacak oyunları kaldırır
anladım

mafia 3 diğerleri kadar güzel değil diyolar ne diyosun bu işe
şuan oynuyorum oyun leş gibi sadece vito ve joe hikayesi için oynuyorum ama oyun sadece mekan bas mekana otur ıslık çal adam gelsin öldür yerler ceset doluyo ginede yapay zeka farketmiyo çok saçma olmuş oyunun amacı sadece patron mekan basıp zarar ver mafıa oyunu değilde sanki terminatör oyunu yapmışlar sürekli 1 kişiyle gidiyoruz 50 kişi öldürüyoruz başka mekan basıyoruz başka yaptığımız hiç bir şey yok sadece mekan bas ama ben ana hikaye için oynuyorum bakalım ana hikaye güzel diyolar

Geri