Neler Yeni

Oyun Önerisine İhtiyacım Var

nue0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Çubukcu
Bütçe
9999
Single oynayabileceğim bir oyun arıyorum, türü çok fark etmez ama korku olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Son günlerde RDR2 ve Witcher oynamayı denedim ama bir türlü ısınamadım ve bırakmak zorunda kaldım.

PC Özellikleri:
Ryzen5 1600 İşlemci
RX 580 Ekran Kartı
8 GB Ram

mfm125

80+ Silver
Single oynayabileceğim bir oyun arıyorum, türü çok fark etmez ama korku olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Son günlerde RDR2 ve Witcher oynamayı denedim ama bir türlü ısınamadım ve bırakmak zorunda kaldım.

PC Özellikleri:
Ryzen5 1600 İşlemci
RX 580 Ekran Kartı
8 GB Ram
Rdr 2 ye neden ısınamadın?

nue0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Çubukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir türlü oyunun içerisinde hissedemedim kendimi, biraz da yeterli vakit ayıramadım.

Bir türlü oyunun içerisinde hissedemedim kendimi, biraz da yeterli vakit ayıramadım.
GamersGate tekrardan Türkiye'ye satışa açıldı. Güzel oyunları ucuza alabilirsin. Benim satın aldığım oyunlar bunlar. Eğer oyun zevklerimiz uyuyorsa sende bu oyunları alabilirsin.
1725288909526.png

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
Arda doğan

PC Özellikleri:
Ryzen5 1600 İşlemci
RX 580 Ekran Kartı
8 GB Ram
Witcher 3 nasıl ısınamadın? Taş gibi oyun rdr2'de öyle bari dying light 1 ve 2 yi dene bide o paraya sistemi güncelle derim

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Serdar Akyaka
Mass Effect 1-2-3
Dragon Age Origins
Baldurs Gate 3

Rpg'ye doymak için bire bir 👍

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
Arda doğan
Sen dying light oyna tak kulaklığı gece marazlar can kardeş sayar seni hemen arkanda hissedersin soluklarını😂

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
Arda doğan
İlk 2 oyunu ve kitapları okumadan girip bir bok anlamadan oynayınca oyunnsarmıyor cidden. Ben de yaşadım
3'de hikayeyi anladım ben ama 1 ve 2'yi oynamadan kitapları okumadan? Sonlara doğru oyun anlam kazanmaya ve tüm hikayeyi vurgulamaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk 2 oyunu ve kitapları okumadan girip bir bok anlamadan oynayınca oyunnsarmıyor cidden. Ben de yaşadım
Beni boşluğa itti oyun

CupOk

80+ Bronze
3'de hikayeyi anladım ben ama 1 ve 2'yi oynamadan kitapları okumadan? Sonlara doğru oyun anlam kazanmaya ve tüm hikayeyi vurgulamaya başladı
Ben 3 4 sat oynaadım baktım olayları, karakterleri, mekanları bilmiyorum devam etmedim. Oyun bide açıklama yapmıyor. Zaten biliyormuş gibi davranıyor. Ee ben de evreni tanımadığım için içine giremedim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
Arda doğan
Neyi güncellememi önerirsin?
İşlemcini 2600-3600 yap ekran kartınıda 6600xt yap frm2.0 geldi fps'i baya katlıyor amd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 3 4 sat oynaadım baktım olayları, karakterleri, mekanları bilmiyorum devam etmedim. Oyun bide açıklama yapmıyor. Zaten biliyormuş gibi davranıyor. Ee ben de evreni tanımadığım için içine giremedim
İlk saatlerde öyle olur zaten birisi 10dk girmiş daha eğitimdeyken leş oyun hiçbirşeyi anlatmıyor diyerek forumda konu açmıştı linçlenmişti bence sil yorumu aga 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,387
Üyeler
165,180
Son üye
Aethilleus